Θετική εικόνα για Αγία Βαρβάρα και Γιούχτα 2010

Ισόπαλο με το εντυπωσιακό 2-2 έληξε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην Αγία Βαρβάρα και τον Γιούχτα 2010.

Ο Γιώργος Φιολιτάκης έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του στο σημερινό παιχνίδι μιας και ήταν το πρώτο μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, ωστόσο και ο ίδιος γνωρίζει ότι η ομάδα του έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης για να φαναεί έτοιμη στην έναρξη της χρονιάς.

Από την άλλη η ομάδα του Γιώργου Ανωγειανάκη έδειξε καλύτερη εικόνα σε σχέση με το προηγούμενο ματς, με τον νεαρό τεχνικό να κρατάει την τρομερή εικόνα που έδειξαν τα νεαρά παιδιά Μπόγρης Νίκος, Μιχάλης, Μηναδάκης και Παχάκης, τα οποία έχουν γεννηθεί το 2006.

Για την ιστορία το σκορ άνοιξε ο Γιούχτας 2010 με τον Λουλάκη, ενώ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ισοφάρισε ο Σαϊτάκης για την Αγία Βαρβάρα. Μάλιστα η ομάδα του Γιώργου Φιολιτάκη κατάφερε να κάνει το 2-1 στο 83ο λεπτό με τον Σκουλά, όμως ο Γιούχτας 2010 ισοφάρισε στην τελευταία φάση με τον Γριβάκη.

Αγία ΒαρβάραΜυλωνάκης, Καμπάνης, Βερνιδάκης, Μαρής, Ματθαιάκης, Σαϊτάκης, Γαρεφαλάκης Σ., Χασουράκης, Τζάρτζαλος, Αποδουλιανάκης, Κακουλάκης.

Έπαιξαν και οι: Πελεκανάκης, Τιτάκης, Σκουλάς, Σέρα, Γαρεφαλάκης Στε., Βαλαμούτσουνος.

Γιούχτας 2010Σίμος, Μπόγρης Μ., Ξενάκης, Ζωγραφάκης, Φραγκουλάκης, Κωνσταντάκης, Λουλάκης, Καραλάκης, Μπεσιάν, Γρίβας, Μηναδάκης.

Έπαιξαν και οι: Μπόγρης Ν., Κόκκινος Γ., Αντωνάκης Ν., Ριζογιάννης, Παχάκης Ν.,