Η συνέντευξη Τύπου της ΑΕΚ για τις καταστροφές του γηπέδου

Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου της ΑΕ Κατσαμπά στο γήπεδο της, το οποίο δέχτηκε πολλαπλές καταστροφές από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες όπου επικρατούσαν στο Ηράκλειο.

Στην συνέντευξη Τύπου όπου παραχωρήθηκε από τους ανθρώπους της ΑΕΚ, μίλησαν από το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας, οι Γιάννης Μαστροκυριακάκης, Πολύδωρος Κουτσαυτάκης, Δημήτρης Σπανός και Δημήτρης Μαστορίδης.

Ο Πρόεδρος, Γιάννης Μαστροκυριακάκης, μεταξύ άλλων δήλωσε πως για ακόμη μία φορά, καταστράφηκε το γήπεδο της ομάδας, ενώ ευχαρίστησε τους αρμόδιους φορείς που βρίσκονται δίπλα στην ομάδα αυτές τις δύσκολες ώρες. Παράλληλα ανέφερε πως χρειάζεται πολύ δουλειά και υπομονή ώστε το γήπεδο να επανέλθει στα επίπεδα που ήταν.

Παρακολουθείστε το βίντεο με τις δηλώσεις του Γιάννη Μαστροκυριακάκη:

Ο Πολύδωρος Κουτσαυτάκης, από την μεριά του ευχαρίστησε και αυτός όλους τους φορείς που βοήθησαν την ομάδα, ενώ τόνισε πως όσες φορές και να καταστραφεί το γήπεδο θα το ξαναφτιάχνουν, μέχρι να βρεθεί ένας άλλος καλύτερος χώρος, για να στεγάσει τους «κιτρινόμαυρους».

Παρακολουθείστε τις δηλώσεις του Πολύδωρου Κουτσαυτάκη:

O Δημήτρης Μαστορίδης, ευχαρίστησε προσωπικά τον Αντιπεριφερειάρχη, Νίκο Συριγωνάκη,καθώς από την πρώτη στιγμή, στάθηκε στο «πλευρό» της ομάδας, ενώ πρόσθεσε πως θα κάνουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να επανέλθουν.

Παρακολουθείστε τις δηλώσεις του Δημήτρη Μαστορίδη:

Τέλος, ο Δημήτρης Σπανός έκανε έκκληση στον κόσμο να τους στηρίξει για να ξαναφτιαχτεί το γήπεδο, για τα παιδιά κυρίως, όπου αθλούνται με την ομάδα.

Παρακολουθείστε όσα δήλωσε:

Παρακολουθείστε στο παρακάτω βίντεο την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το γήπεδο του Κατσαμπά αυτή την στιγμή: