Επίσημα στη Νέα Αλικαρνασσό το Πόρος-Άρης Σούδας

Τους λόγους για τους οποίους το παιχνίδι του Πόρου με τον Άρη Σούδας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού, ανακοίνωσε επισήμως ο Πόρος. Την ίδια ώρα, θα παίζουν ΠΟΑ και Αλμυρός σε Ατσαλένιο και Γάζι που χρησιμοποιεί ως 1η και 2η έδρα αντίστοιχα η ομάδα του Βασίλη Κρασανάκη.

Η ανακοίνωση-ενημέρωση του Πόρου, αναφέρει: «Στο γήπεδο του Ηροδότου θα διεξαχθεί την Κυριακή 25 Οκτωβρίου στις 15:00 το παιχνίδι των δύο ομάδων, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του κρητικού ομίλου της Γ' Εθνικής.

Στη Ν. Αλικαρνασσό το Πόρος – Άρης Σούδας

ADVERTISING

Οριστικά στη Νέα Αλικαρνασσό με Άρη Σούδας ο Πόρος. Και αυτό διότι οι δύο έδρες που έχουν δηλώσει οι "μπλε" για τους εντός έδρας αγώνες τους στο πρωτάθλημα είναι την ίδια ημέρα και ώρες κατειλημμένες.

Στο Ατσαλένιο ο ΠΟΑ θα υποδεχθεί τον Ηρόδοτο στο ντέρμπι του Ηρακλείου και στο Γάζι ο Αλμυρός θα φιλοξενήσει την Παλαιόχωρα. Από την άλλη διαθέσιμο είναι το γήπεδο του Ηροδότου το οποίο επιλέχθηκε από τους ανθρώπους του Πόρου και κατατέθηκε σχετικό αίτημα στην Επιτροπή Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής το οποίο και έγινε αποδεκτό, με αποτέλεσμα να οριστεί στη Νέα Αλικαρνασσό η αναμέτρηση».