Με απουσίες στον Άγιο Μύρωνα

Με μικροπροβλήματα και απουσίες θα μεταβεί στον Άγιο Μύρωνα για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ραύκο, η ομάδα της Φαιστού.

Το «συγκρότημα» του Χρήστου Ορφανουδάκη, θα φιλοξενηθεί την Κυριακη (25/10) με τον νεαρό τεχνικό να μην υπολογίζει τον τραυματία Γρηγοράκη, ενώ εκτός λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα είναι και ο Σωπασής.

Αντίθετα, εντός θα είναι ο Νικολιδάκης, που έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που του είχε προκύψει από το παιχνίδι με τον Άγιο Δημήτριο.

Με αφορμή το παιχνίδι, ο Χρήστος Ορφανουδάκης, τόνισε χαρακτηριστικά: «ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα όπως τον Ραύκο σε μία δύσκολη παραδοσιακά έδρα. Εμείς από την πλευρά μας, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι αυτό. Στόχος μας είναι να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και εάν είμαστε αυτοί που πρέπει και μπορούμε, τότε θα τα καταφέρουμε».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.