Πρώτη φιλική νίκη για τον Ρούβα

Την δεύτερη νίκη σε ισάριθμα φιλικά κατάφερε να πάρει ο Ρούβας κερδίζοντας τα Δειλινά με 3-0.

Την ευκαιρία να βγάλουν περαιτέρω συμπεράσματα για την συνέχεια της προετοιμασίας είχαν Νίκος Τσερεβελάκης και Μάνος Μιχελάκης, στο φιλικό που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο Ρούβας είχε καλύτερη εικόνα στο παιχνίδι με τα Δειλινά να φαίνονται φανερά κουρασμένα από τα συνεχόμενα φιλικά και τις δυνατές προπονήσεις.

Για την ομάδα της Γέργερης σκόρερ ήταν οι Μιχελουδάκης, Μαστραχάς με τον πρώτο να σκοράρει δύο τέρματα. Μάλιστα για τον Νίκο Τσερεβελάκη η ομάδα είχε καλή απόδοση σε κάποια διαστήματα στο παιχνίδι, ωστόσο θέλει ακόμα να δει βελτίωση για μέσα στην χρονιά.

Από την άλλη τα Δειλινά στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν με παιδιά από τις ακαδημίες θέλοντας ο Μάνος Μιχελάκης να δει σε τι αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται.

Ρούβας: Ζερβός, Μητρόπουλος, Σινάνι, Μαυρογιαννάκης, Βόντας, Ξημεράκης Γ., Ξημεράκης Α., Πρίφτης Θ., Μιχελουδάκης, Φλόρι, Μαστραχάς.

Αγωνίστηκαν και οι: Πρινιανάκης, Κουτάντος, Φουκάκης, Καψάλης.

Δειλινά: Κοκκινάκης, Διονυσόπουλος, Παχάς, Τσουβαλάς, Μπρίνταλος, Βιστάκης, Ορφανός, Κεφαλούκος, Κούκος Γ., Αγγελιδάκης, Μιχελάκης.

Αγωνίστηκαν και οι: Κούκος Γ., Λυρώνης, Τζεμπετζίου, Αρσωνιάδης, Κανάκης, Ζησημόπουλος, Σέβι, Κούκος Μ., Ροβιθάκης Α., Μαθιουλάκης, Ζερβουδάκης.