Ματσάρα στο Κρουσώνα χωρίς νικητή

Ένα από τα ομορφότερα φιλικά της ημέρας πραγματοποιήθηκε στον Κρουσώνα, με την τοπική ομάδα να έρχεται 3-3 με την Κ19 του ΟΦΗ.

Ο Μάριος Σηφάκης στο πρώτο φιλικό της νέας χρονιάς είχε την ευκαιρία να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του και να βγάλει κάποια χρήσιμα συμπεράσματα για την συνέχεια της προετοιμασίας.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε στο 4ο λεπτό να ανοίξει το σκορ με το απευθείας φάουλ του Ανωγειανάκη. Στην συνέχεια η ομάδα του Μανώλη Πατεμτζή ανέβασε την απόδοση της και πριν βγει το ημίχρονο κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να προηγηθεί με 1-2, χάρη στα γκολ των Θεοδοσόπουλο και Σωμαράκη.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν ανάλογος με τις δύο ομάδες να έχουν αντοχές για όμορφο παιχνίδι παρότι βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας με την Κ19 του ΟΦΗ να πετυχαίνει και τρίτο γκολ με τον Κορνηλάκη.

Από εκεί και μετά ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοση του και με τον Μύρων Ανωγειανάκη να σκοράρει για δεύτερη φορά κατάφερε να μειώσει σε 2-3, ενώ δέκα λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης ο Κενδριστάκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Σίγουρα για τον Μάριο Σηφάκη ήταν ένα πρώτο δείγμα για να δει την ομάδα του μετά από συνεχόμενες προπονήσεις και η συνέχεια αναμένεται δυσκολότερη, αφού θα διορθώσει τα λάθη που εντόπισε στο ματς.

ΠΑΟΚ: Γεωργίου, Ξηρός, Μπαμπουλάκης, Λιοδάκης, Μαγάκης, Παπαδιός, Σκούφος, Ανωγειανάκης, Ρομπάκης, Σακλαμάκης, Πήλιος.

Έπαιξαν και οι: Κενδριστάκης, Τσανάι, Σακλαμάκης Π., Τζωράκης, Χατζηδάκης, Στρατηδάκης Α., Τσαγκαράκης Δ.