Δυνατά φιλικά για τον Πόρο

Τέσσερα φιλικά παιχνίδια θα δώσουν οι “μπλε” στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους.

Πιο συγκεκριμένα δύο πριν το ιστορικό πρώτο επίσημο παιχνίδι με τον Αίαντα Σαλαμίνας τέλος Αυγούστου στο Ηράκλειο για το Κύπελλο Ελλάδος και άλλα δύο μετά.

Η αρχή γίνεται μ’ ένα πολύ δυνατό τεστ στις 21 του μήνα στον Άγιο Νικόλαο με τον ΑΟΑΝ που αναμένεται να έχει και φέτος πρωταγωνιστικό ρόλο στη Γ’ Εθνική, ακολουθεί αυτό με τον πολύ φιλόδοξο ΑΟΤ που θα είναι εκ των βασικών διεκδικητών του τίτλου στην Α1 ΕΠΣΗ στο Τυμπάκι, τέσσερις ημέρες αργότερα.

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου ο Πόρος θα υποδεχθεί τον Αίαντα Σαλαμίνας σ’ έναν αγώνα – γιορτή για τους “μπλε” καθώς θα είναι ο πρώτος στην ιστορία τους στο Κύπελλο Ελλάδος.

Στην συνέχεια ακολουθούν άλλες δύο φιλικές αναμετρήσεις τον Σεπτέμβριο, το κρας – τεστ με τον ΟΦΙ που θα λάβει μέρος στη Super League 2 τη νέα περίοδο, στις 04 του επόμενου μήνα στην Ιεράπετρα και εκείνη στις 11 Σεπτεμβρίου με τον Άρη Σούδας, τον μοναδικό εκπρόσωπο των Χανίων την καινούργια σεζόν στη Γ’ Εθνική.

Η συνάντηση με τον Άρη Σούδας ενδεχόμενως να γίνει στο Ηράκλειο αν οι “μπλε” βρουν διαθέσιμο γήπεδο, διαφορετικά θα ταξιδέψουν στα Χανιά.

Αναλυτικά τα φιλικά του Πόρου μας στο πλαίσιο της προετοιμασίας του:

21/08 ΑΟΑΝΑ.Ο. Πόρου
25/08 Α.Ο. Τυμπακίου – Α.Ο. Πόρου
04/09 ΟΦ ΙεράπετραςΑ.Ο. Πόρου
11/09 Άρης Σούδας – Α.Ο. Πόρου