Δίπλα στα ερασιτεχνικά σωματεία η Περιφέρεια – Αρναουτάκης: «Όλη η Κρήτη είμαστε ένα»

Στο ιστορικό κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης, υποδέχθηκε τους εκπροσώπους του συντονιστικού οργάνου του 10ου ομίλου της Γ Εθνικής, ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Αρναουτάκης και ο αντιπεριφερειάρχης κ. Συριγωνάκης, με σκοπό να τους παραδώσει μέρος του αθλητικού ρουχισμού που προσφέρει στις ομάδες η Περιφέρεια.

Στην συνάντηση αυτή, παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου κ. Νίκος Τζώρτζογλου, ενώ τις ομάδες του Νομού Χανίων εκπροσώπησαν οι κ.κ. Ντακάκης-Μπενάκης από τον Άρη Σούδας, ενώ το Νομό Ρεθύμνου εκπροσώπησε ο πρόεδρος του Άρη Ρεθύμνου κ. Βαρούχας.

Από το Ηράκλειο, τον Πόρο εκπροσώπησε ο κ. Φουκαράκης και τον Αλμυρό οι κ.κ. Βίστης-Μαυράκης, ενώ το Νομό Λασιθίου εκπροσώπησε ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Χηνόπουλος.

Ο ρουχισμός αφορά επίσημη αγωνιστική εμφάνιση για κάθε ομάδα, όπως επίσης και φόρμες αποστολής, ενώ ο πλήρης ρουχισμός θα αποσταλεί την ερχόμενη εβδομάδα στην έδρα κάθε σωματείου, κατόπιν συνεννόησης.

Λόγω των αυξημένων ειδικών περιοριστικών μέτρων που ισχύουν και τις προβλεπόμενες οδηγίες του ΕΟΔΥ λόγω των ειδικών συνθηκών που έχει δημιουργήσει ο COVID-19, δεν εκπροσωπούνται όλα τα σωματεία στη συνάντηση, ενώ η παράδοση του πλήρη ρουχισμού θα γίνει στις κατά τόπους έδρες τους.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Αρναουτάκης ανέφερε μεταξύ άλλων: «όλη η Κρήτη είμαστε ένα. Είμαστε μία οικογένεια, είμαστε εδώ ως Περιφέρεια Κρήτης να υποστηρίξουμε τον Αθλητισμό. Το έχουμε αποδείξει όλα τα προηγούμενα χρόνια και θεωρώ ότι και σε αυτή τη δύσκολη περίοδο λόγω του κορωνοϊού, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν, στεκόμαστε στο ύψος των περιστάσεων, να βοηθήσουμε όσο μπορούμε τα σωματεία.

Δεν σταματάμε όμως εδώ, θα συνεχίσουμε, υπάρχουν και άλλα πρωταθλήματα σε επίπεδο Κρήτης που πρέπει να στηρίξουμε. Αυτή τη στιγμή, χαιρόμαστε που κάνουμε πράξη αυτήν την υπόσχεση που είχαμε δώσει σε εσάς και να υπενθυμίσουμε ότι και στα έργα υποδομών, έχουμε κάνει ένα πολύ μεγάλο έργο σε ολόκληρη την Κρήτη και συνεχίζουμε».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο κ. Τζώρτζογλου όπου εξύμνησε μεταξύ άλλων το έργο του Περιφερειάρχη κ. Αρναουτάκη τονίζοντας μεταξύ άλλων πως έχει υπηρετήσει πολλά χρόνια το ποδόσφαιρο και αυτό που συμβαίνει στη Περιφέρεια Κρήτης δεν συμβαίνει σε καμία άλλη Περιφέρεια της Ελλάδας.

Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο, τα όσα ανέφερε μετά το τέλος της εκδήλωσης ο Περιφερειάρχης κ. Αρναουτάκης:

Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο, τα όσα ανέφεραν οι Πρόεδροι ΕΠΣ και Εκπρόσωποι ομάδων: