Ν. Σουργιάς: «Θέλουμε την πρόκριση»

Για την κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδος μίλησε στο Grandsport.gr ο προπονητής του ΑΟΑΝ, Νίκος Σουργιάς.

Η ομάδα του Αγίου Νικολάου θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Βάρης εντός έδρας στην πρώτη φάση, και ο νεαρός τεχνικός τόνισε ότι στόχος της ομάδας είναι να ευχαριστηθεί το παιχνίδι γιορτή και φυσικά να συνδυαστεί με πρόκριση.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στον στόχο της ομάδας λέγοντας ότι θα ήθελαν να περάσουν μερικούς γύρους, ώστε να έρθει στον Άγιο Νικόλαο μια μεγάλη ομάδα και να ξυπνήσουν μνήμες του παρελθόντος.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα ανέφερε:  "Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Όλες οι ομάδες θα είναι ανέτοιμες αφού βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας. Θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα αυτές τις εβδομάδες που μας έμειναν και να πάρουμε κάποιες πληροφορίες για τον αντίπαλο μας. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι όμως θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να την συνδυάσουμε με την πρόκριση".

Για τον στόχο του ΑΟΑΝ στο κύπελλο: "Σίγουρα ο στόχος μας είναι να το ευχαριστηθούμε, αφού πέρυσι είχαμε την ευκαιρία να αγωνιστούμε και δεν τα καταφέραμε λόγω της πανδημίας.  Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να περάσουμε μια δυο φάσεις ώστε να έρθει και ένας δυνατός αντίπαλος στον Άγιο Νικόλαο και να ξυπνήσουν μνήμες του παρελθόντος".