Και επίσημα στον Πόρο ο Θ. Πανάγου!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πόρος έκανε γνωστή την έναρξη της συνεργασίας του με τον 23χρονο ποδοσφαιριστή Θεόφιλο Πανάγου!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει οι «μπλε» είχαν έρθει σε συμφωνία με τον 23χρονο αριστερό μπακ ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Ανδρέα Σκένζου, ενώ πλέον ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας του Πόρου.

Οι μπλε στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν: «Ο Α.Ο. Πόρου ανακοινώνει με χαρά την απόκτηση του 23χρονου αριστερού μπακ Θεόφιλου Πανάγου για τον οποίο οι συστάσεις που λάβαμε ήταν εξαιρετικές και αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή μας Ανδρέα Σκέντζου. Καλωσορίζουμε τον νεαρό ακραίο αμυντικό στην οικογένεια του Πόρου μας και του ευχόμαστε μια γεμάτη σεζόν με υγεία και επιτυχίες φορώντας τα “μπλε” με τον ευκάλυπτο του Αγίου Γεωργίου στο στήθος.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

O Θεόφιλος Πανάγου γεννήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 1998 και αγωνίζεται κυρίως στη θέση  του αριστερού μπακ, αλλά κάλλιστα μπορεί να παίξει και πιο μπροστά. Στα μέσα του περασμένου Απριλίου ανακοινώθηκε από τον ΑΟ Κασσιόπης με τον οποίο ολοκλήρωσε τη σεζόν στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Στην Κέρκυρα μετακόμισε από τον Οπούντιο Μαρτίνο Φθιώτιδας που δήλωσε παραίτηση από τη Γ’ Εθνική στην επανέναρξη του πρωταθλήματος την άνοιξη.

Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της ΑΕΚ φορώντας τα “κιτρινόμαυρα” για οκτώ ολόκληρα χρόνια, από το 2007 έως το 2015 (τμήματα υποδομής) για ν’ ακολουθήσουν οι Κένταυρος Βριλλησίων, ΑΟ Γλυκών Νερών, ΑΕ Καβάλας, Αετός Ορφανίου και πέρυσι οι Οπούντιος Μαρτίνου και ΑΟ Κασσιόπης».