Επτά ανανεώσεις ανακοίνωσε η Αναγέννηση Ιεράπετρας

Ούτε μια, ούτε δύο, αλλά επτά ανανεώσεις ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης η Αναγέννηση Ιεράπετρας.

Πιο συγκεκριμένα με τη φανέλα των “λιονταριών” θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν οι Πυθαρούλης, Ντίσα, Κουτούζος, Γρηγοράκης, Γερομαρκάκης και Λαμπράκης με τους ποδοσφαιριστές να έρχονται σε πλήρη συμφωνία με τους ανθρώπους της ομάδας ώστε να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και τη νέα αγωνιστική σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση:

Πιστοί στη πορεία που χαράζει χρόνια τώρα η Αναγέννηση δείχνοντας εμπιστοσύνη στα δικά της παιδιά, στα ντόπια παιδιά , η διοίκηση δείχνει τον δρόμο για την επόμενη σεζόν και προχώρησε στην ανανέωση συνεργασίας με εφτά ποδοσφαιριστές.

Ξεκινώντας με τη σημαία της ομάδας, με τον αρχηγό Γιώργο Χατζάκη, ο οποίος θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο μεταξύ της παλιάς φρουράς και των νέων παικτών, η διοίκηση βασίζεται στην πολυετή εμπειρία του και στην αγάπη του για την ομάδα, τα οποία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο και τη νέα σεζόν.

Ακολουθούν τα νεαρά μας αστέρια που βοήθησαν τα μέγιστα τις προηγούμενες χρονιές και κατάφεραν να ξεχωρίσουν : Πυθαρούλης Στέλιος , Ντίσα Πάολο, Κουτούζος Παναγιώτης , Γρηγοράκης Μιχάλης , Γερομαρκάκης Νίκος και Λαμπράκης Κώστας.

Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν και άλλες ανακοινώσεις παικτών, η διοίκηση βρίσκεται σε συζητήσεις τόσο με ντόπια παιδιά , όσο και με παίκτες εκτός συνόρων.

“Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα των Λιονταριών. “