Νέα συνάντηση για το αναπτυξιακό πρωτάθλημα

Νέα, ίσως την καθοριστικότερη συνάντηση θα έχουν σήμερα στα γραφεία της ΕΠΣ Ηρακλείου, οι ενδιαφερόμενες ομάδες με αντιπροσωπεία της Ένωσης για την διεξαγωγή του Νέου Αναπτυξιακού Πρωταθλήματος με την αρωγή της Περιφέρειας Κρήτης που θα στηρίξει ακόμα τοπική διοργάνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Grandsport.gr, το «ραντεβού» έχει δοθεί για σήμερα στις 18:00 στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, όπου θα συζητηθούν οι τελικές λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του νέου αυτού -εγχειρήματος- πρωταθλήματος.

Αναμφίβολα, αποτελεί μία μεγάλη δικαίωση για ακαδημίες όπως του Κάντια, του Εργοτέλη, του Λίντο, του Αθλόπολις, του ΠΟΑ και μερικές ακόμα, που «έτρεξαν» αρκετά για αυτή τη διοργάνωση, καταθέτοντας συνεχώς προτάσεις και ιδέες στην διοργανώτρια αρχή και απομένει να γνωστοποιηθούν πλέον, τόσο η προκήρυξη όσο και η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζουμε, το νέο αυτό πρωτάθλημα, θα έχει τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, με τον Περιφερειάρχη κ. Αρναουτάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Συριγωνάκη να έχουν δεσμευτεί προς αυτή τη κατεύθυνση.