Ο Λ. Τιτομιχελάκης νέος τεχνικός των Νέων Αλμυρού!

Μετά το «διαζύγιο» με τον Σάκη Γεωργίου οι άνθρωποι των Νέων Αλμυρού ήρθαν σε συμφωνία με τον έμπειρο προπονητή Λεωνίδα Τιτομιχελάκη για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας!

Σε μία σπουδαία κίνηση προχώρησαν οι Νέοι Αλμυρού καθώς μετά το «διαζύγιο» με τον Σάκη Γεωργίου ήρθαν σε συμφωνία με τον Λεωνίδα Τιτομιχελάκη όπως ανακοινώθηκε και επίσημα.

Η ανακοίνωση των Νέων Αλμυρού αναφέρει: «Ενημερώνουμε ότι, ο προπονητής της ομάδας των νέων κ. Γεωργίου, λόγων των έκτακτων επαγγελματικών υποχρεώσεων που του προέκυψαν, δεν μπορεί να αναλάβει ως πρώτος προπονητής της ομάδας και θα παραμείνει προπονητής των τερματοφυλάκων.

ADVERTISING

Μετά τις παραπάνω εξελίξεις, η ομάδα του Γ.Σ Αλμυρού προχώρησε σε συνεργασίας με τον προπονητή   κ. Τιτομιχελάκη Λεωνίδα, ως πρώτο προπονητή της ομάδας Νέων Αλμυρού. O νέος προπονητής της ομάδος μας είναι κάτοχος διπλώματος UEFA-A, και καθηγητής φυσικής αγωγής στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στην ομάδα του Δαιδάλου στην Α τοπική κατηγορία και στις ακαδημίες του ΠΟΑ. Στην συνέχεια και για 10 χρόνια εργάστηκε ως τεχνικός διευθυντής στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΟΦΗ, ενώ  παράλληλα διετέλεσε και προπονητής στην ομάδα Κ17  του συλλόγου για 5 χρόνια, έχοντας τεράστια εμπειρία στην εκπαίδευση νέων ποδοσφαιριστών.

Το 2015-16 εργάστηκε στην ομάδα του Α.Ο.Ανθεστίων -Θραψανού, την οποία οδήγησε ως πρωταθλήτρια στην Α1 ΕΠΣΗ όπου και παρέμεινε ως προπονητής για τρία χρόνια.

ADVERTISING

Το 2019 κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α1 κατηγορία με την ομάδα του Πόρου, την οποια οδήγησε πρωταθλήτρια στη Γ εθνική κατηγορία.

Η ομάδα μας και το ΔΣ καλωσορίζει τον κ. Τιτομιχελάκη Λεωνίδα στη μεγάλη οικογένεια του Αλμυρού, επενδύοντας στην εμπειρία και στις γνώσεις του, για την ενίσχυση της υλοποίηση του οράματος του συλλόγου..

Δήλωση κ. Τιτομιχελάκη:

ADVERTISING

Με ιδιαίτερη χαρά ανταποκρίθηκα θετικά στην πρόταση συνεργασίας  του ΔΣ της ομάδος και του τεχνικού διευθυντή των τμημάτων υποδομής  κ. Επιτροπάκη Μιχάλη. Η δυναμική του σωματείου , το όραμα και η φιλοσοφία τους , με εκφράζει απόλυτα και θα προσπαθήσω τα μέγιστα προς την  κατεύθυνση αυτή».