Ο Άρης είναι μια ανάσα από Καμαρά!

Ο Άρης πυροδοτεί νέα μεταγραφική βόμβα καθώς είναι μια ανάσα από την επικύρωση της συμφωνίας του με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Στις εκατοντάδες προτάσεις των ατζέντηδων για τη θέση του φορ, ο Θόδωρος Καρυπίδης είχε… μάτια μόνο για έναν. Τον Αμπουμπακάρ Καμαρά. Ο 26χρονος Μαυριτανός επιθετικός ήταν ευθύς εξαρχής ο πόθος του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Άρης, με αυτή την υπόθεση ασχολήθηκε από τις αρχές του περασμένου Ιούνη βάζοντας στοίχημα με τον εαυτό του ότι θα την ολοκληρώσει. Γι’ αυτόν τον λόγο μάλιστα πήγε στο Λονδίνο. Συμφωνία με τη Φούλαμ υπήρχε από το προηγούμενο διάστημα καθώς οι δύο πλευρές τα είχαν βρει για ένα ποσό της τάξεως των 3.5 εκατομμυρίων ευρώ καθώς επίσης και στον τρόπο (χρονικό διάστημα) αποπληρωμής του ποσού.

Απέμενε να «βρει» συμφωνία με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και κυρίως να τον πείσει να αφήσει την Championship και κυρίως το υψηλό επίπεδο του αγγλικού ποδοσφαίρου για το αντίστοιχο ελληνικό. Προς αυτήν την κατεύθυνση, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις τόσο με τον ίδιο τον παίκτη όσο και με τους εκπροσώπους του και τελικώς οι δύο πλευρές κατέληξαν σε μια φόρμουλα συνεργασίας. Για την ακρίβεια, απομένει να διευθετηθούν (περισσότερο) διαδικαστικές λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί το deal και ο παίκτης να έρθει στη Θεσσαλονίκη με την προσδοκία ότι θα δώσει τέλος στο βασικό αγωνιστικό πρόβλημα της ομάδας παρέχοντας το γκολ.

Πηγή Gazzeta.gr