Επίσημο: Ο Σ. Παπαδημητρίου θα ηγηθεί της ΠΑΕ Ηροδότου!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ηρόδοτος, επιβεβαίωσε πως ο άνθρωπος που θα αναλάβει τα «ηνία» της ΠΑΕ θα είναι ο Στέλιος Παπαδημητρίου.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει ο Στέλιος Παπαδημητρίου, στέλεχος ναυτιλιακής εταιρείας και ταμίας στο περυσινό διοικητικό συμβούλιο της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού, θα είναι ο άνθρωπος που θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας.

Όπως αποφασίστηκε μεταξύ των ανθρώπων που θα μετέχουν στο μετοχικό κεφάλαιο της υπό σύσταση ΠΑΕ, στην οποία το «μοντέλο» θα είναι «πολυμετοχικό», ο Στέλιος Παπαδημητρίου θα ηγηθεί, έχοντας διπλό ρόλο και μάλιστα, τον… κρισιμότερο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηροδότου αναφέρει: «Η επόμενη μέρα για την ομάδα μας θα είναι όπως την ονειρευτήκαμε, να παίξουμε στη superleague 2, εκεί που αξίζει να βρίσκεται ο Ηρόδοτος. Οι κόποι μιας τόσο δύσκολης και πετυχημένης χρονιάς δεν πάνε χαμένοι. Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια της διοίκησης, επαφές και συζητήσεις όλες αυτές τις μέρες τελικά καταλήξαμε στο καλύτερο αποτέλεσμα.

Ο Στέλιος Παπαδημητρίου, ένα στέλεχος της υπάρχουσας διοίκησης αποφάσισε να βγει μπροστά, να ηγηθεί της ΠΑΕ μαζί με ομάδα επιφανών επιχειρηματιών του Ηρακλείου, αλλά φυσικά και την βοήθεια όλων μας. Τις επόμενες ημέρες θα καλυφθεί το μετοχικό κεφάλαιο και η εγγυητική επιστολή. Ήδη η διοίκηση έχει προχωρήσει τις διαδικασίες για την συμμετοχή της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της superleague2 αλλά και στο κύπελλο Ελλάδος της ΕΠΟ.

Από αύριο δρομολογούνται όλες οι απαραίτητες ενέργειες τόσο για τη σύσταση της ΠΑΕ μας, αλλά και του αγωνιστικού-ποδοσφαιρικού τμήματος. Περιμένουμε όλο το φίλαθλο κόσμο του Ηροδότου, αλλά και της κοινωνίας της Αλικαρνασσού να αγκαλιάσει αυτή τη τόσο μεγάλη και δύσκολη προσπάθεια.

Το καμάρι της Αλικαρνασσού επέστρεψε για να μείνει»!