«Ψάχνεται» για περαιτέρω ενίσχυση ο Γιούχτας 2010!

Σε αναζήτηση τουλάχιστον τεσσάρων ακόμη ποδοσφαιριστών βρίσκεται ο Γιούχτας 2010, καθώς οι πολλές αποχωρήσεις από το περσινό ρόστερ αλλά και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις παικτών το καθιστούν αναγκαίο!

Η ομάδα των Αρχανών έχει ξεκινήσει εδώ και μία εβδομάδα την προετοιμασία της ενόψει της νέας χρονιάς, ωστόσο έχει κριθεί αναγκαία ενίσχυση ελέω των πολλών αποχωρήσεων αλλά και το γεγονός πως ποδοσφαιριστές θα ενσωματωθούν αργότερα με το υπόλοιπο σύνολο.

Συγκεκριμένα ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Ανωγειανάκης, δεν μπορεί να υπολογίζει άμεσα στους Ευθυμιάδη και Ριζογιάννη οι οποίοι είναι φαντάροι, ενώ  οι Σακαβέλης, Μιχελουδάκης, Κόκκινος Γιάννης και Κόκκινος Άρης δεν θα υπολογίζονται για τη φετινή χρονιά, ωστόσο παραμένουν κανονικά στην ομάδα.

Παράλληλα μέχρι τον Οκτώβρη ο νεαρός τεχνικός δεν θα μπορεί να υπολογίζει ούτε στους Χαλκιαδάκη και Βαγγέλη Μοιράκη οι οποίοι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα αργήσουν να ενσωματωθούν στο υπόλοιπο σύνολο!

Όσο αναφορά το αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία συνεχίζεται με καθημερινές προπονήσεις από την προηγούμενη Δευτέρα 2 Αυγούστου, ενώ πλέον ο Γιούχτας 2010 ετοιμάζεται να ξεκινήσει και τα φιλικά προετοιμασίας του και την Παρασκευή θα δώσει φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τον την Κ17 του ΟΦΗ!