Στο γήπεδο της ΑΕΚ ο Ν. Συριγωνάκης

Στο γήπεδο της ΑΕΚατσαμπά στον Καρτερό, βρέθηκε σήμερα (22/10) το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου και Εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού κ. Νίκος Συριγωνάκης, προκειμένου να ενημερωθεί λεπτομερώς για το γηπεδικό πρόβλημα του ιστορικού σωματείου, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Grandsport.gr, ο κ. Συριγωνάκης επισκέφτηκε το σήμερα το πρωί το γήπεδο του Καρτερού, όπου συναντήθηκε με τα μέλη της διοίκησης κ.κ. Εμμανουήλ Καραντεμοίρη και Γιάννη Μαστορίδη, με τους οποίους συζήτησε το μεγάλο αυτό πρόβλημα.

Ο ίδιος, έδειξε ιδιαίτερα ενημερωμένος για την κατάσταση του γηπέδου και τις επιπτώσεις των ζημιών αυτών για την ΑΕΚ, ενώ δεσμεύτηκε να βοηθήσει η Περιφέρεια στο μέτρο του δυνατού για την αποκατάσταση των ζημιών.

Στην ΑΕΚ εκφράζουν την ικανοποίηση τους για την στάση και το πραγματικό ενδιαφέρον που έδειξε ο κ. Συριγωνάκης, ενώ εκτός απροόπτου, τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησάς με την αγαπημένη του Χρύσα ο Γιώργος Γιαγκιόζης

Ο Γιώργος Γιαγκιόζης ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με...

Προχωράει για Παπάζογλου ο Γιούχτας

Ο Παπάζογλου είναι μια περίπτωση που κοιτάζουν στον Γιούχτα,...

Η θέση του Γιούχτα για την υπόθεση Βογιατζής

Ο Γιούτχας με ανακοίνωσή του τοποθετήθηκε δημόσια για το...

Ατύχημα για τον Μπέο: Έπεσε στο λιμάνι του Βόλου!

Γλίστρησε στην προσπάθεια του να επιβιβαστεί σε σκάφος. Ατύχημα είχες...