Επίσημο: Ο Μ. Κουτσογιαννάκης στον Πόρο!

Παίκτης του Πόρου είναι με κάθε επισημότητα ο Μάνος Κουτσογιαννάκης.

Η διοίκηση του Πόρου ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή, ο οποίος την περασμένη χρονιά αγωνιζόταν με τη φανέλα του Γιουχτα.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, ο νεαρός μεσοεπιθετικός βρέθηκε στις προπονήσεις του Πόρου και πλέον η ανακοίνωση αυτή επισημοποίησε τον “γάμο” των δύο πλευρών.

ADVERTISING

Η ανακοίνωση:

Με μεγάλη χαρά ο Α.Ο. Πόρου ανακοινώνει την απόκτηση του ιδιαίτερα ταλαντούχου μεσοεπιθετικού Μανώλη Κουτσογιαννάκη. Καλωσορίζουμε τον 23χρονο ποδοσφαιριστή που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Εργοτέλη κι έχει παραστάσεις από την Γ’ Εθνική με Ηρόδοτο και Γιούχτα στην οικογένεια του Πόρου και του ευχόμαστε υγεία και πολλές νίκες με τα “μπλε”, βοηθώντας μας με το ταλέντο και τη μεγάλη όρεξη και διάθεση που έχει και βοηθώντας τον να πραγματοποιήσει τα όνειρά του.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

ADVERTISING

Ο Μανώλης Κουτσογιαννάκης γεννήθηκε στις 15 Μαίου 1998 στο Ηράκλειο. Είναι γέννημα-θρέμμα του Εργοτέλη, φορώντας τα “κιτρινόμαυρα” για 16 ολόκληρα χρόνια και περνώντας από όλα τα τμήματα του συλλόγου (Ακαδημία, Νέοι, Κ17, Κ19, πρώτη ομάδα). Τη σεζόν 2019-2020 ήταν μέλος του Ηροδότου στη Γ’ Εθνική με τον οποίο συμμετείχε στα πλέι-οφ ανόδου, ενώ τον περασμένο Μάρτιο μετακόμισε στις Αρχάνες βοηθώντας τον Γιούχτα στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.
Μάλιστα σ’ ένα σημαντικό παιχνίδι πέρυσι για την παραμονή, ερχόμενος από τον πάγκο και μέσα σ’ ένα δεκάλεπτο γύρισε “τούμπα” το ματς, μετατρέποντας το 1-3 υπέρ της Αναγέννησης Ιεράπετρας σε εντυπωσιακή επικράτηση με 5-3, για τους Αρχανιώτες, πετυχαίνοντας χατ-τρικ και δίνοντας μία ασίστ στο φινάλε στο Νίκο Κατσικοκερη για το τελικό σκορ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ