Επίσημο: Τέλος ο Μέσι από την Μπαρτσελόνα!

Τέλος εποχής για τον Λιονέλ Μέσι, αφού η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε επίσημα το διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές!

Ποτέ κανείς δεν περίμενε ότι θα έβγαινε μία τέτοια επίσημη ανακοίνωση. Ποτέ κανείς δεν περίμενε, ότι ο Λιονέλ Μέσι θα χώριζε με την Μπαρτσελόνα. Κι όμως, μία τέτοια σχέση ζωής ήρθε στο τέλος της!

Φυσικά το σάιτ της Μπαρτσελόνα δέχτηκε τόσες που προβολές που προς στιγμής…έπεσε, καθώς όπως είναι απόλυτα λογικά όλος ο κόσμος δεν μπορούσε να πιστέψει την είδηση…

Η Μπαρτσελόνα με επίσημη ανακοίνωση γνωστοποίησε το τέλος της συνεργασίας της με τον κορυφαίο όλων, παρότι ο Αργεντινός είχε συμφωνήσει να ανανεώσει το συμβόλαιο του: «Παρότι είχε επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τον Λιονέλ Μέσι με την ξεκάθαρη βούληση και των δύο πλευρών να υπογραφεί ένα νέο συμβόλαιο σήμερα, εντούτοις αυτό δεν μπορεί να υλοποιηθεί εξαιτίας οικονομικών και δομικών εμποδίων (η νομοθεσία της La Liga).

Υπό αυτή την κατάσταση, ο Λιονέλ Μέσι δεν θα συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα. Αμφότερες οι πλευρές αισθάνονται μεγάλη λύπη που η θέληση της ομάδας και του παίκτη, δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Η Μπάρσα θα ήθελε να ευχαριστήσει από τα βάθη της καρδιάς της τον παίκτη για την συνεισφορά και την αφοσίωση του στον σύλλογο και του εύχεται το καλύτερο στην προσωπική και την επαγγελματική του ζωή»!

Την επίσημη ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα μπορείτε να διαβάσετε εδώ: https://www.fcbarcelona.com/en/football/first-team/news/2207655/leo-messi-not-staying-at-fc-barcelona?fbclid=IwAR0JQ8XJ4u3c-Fz_iv-IzB97lA4LitxA0c9o_xmLyBIrZVKaftiAQ13swHw