Τέλος από τη Νεάπολη ο Μ. Καουκάκης

Παρελθόν από την ομάδα της Νεάπολης αποτελεί και επίσημα ο Μανώλης Καουκάκης με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να γνωστοποιεί την είδηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής πρόσφερε τα πάντα στην ομάδα της Νεάπολης, καταφέρνοντας να κρατήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, ωστόσο η συνεργασία του δεν θα συνεχιστεί με τον ίδιο να αποχαιρετά με μια μακροσκελή δήλωση του, ευχαριστώντας τους πάντες για την συνεργασία και την εμπειρία που έζησε.

Δείτε τι ανέφερε: Λοιπόν ... Και τώρα που έφτασε το τέλος, και αποχωρώ επίσημα από το σωματείο της Νεάπολης, μπορώ να πω ακόμα δυο λόγια που ίσως με χαρακτηρίζουν και εμένα αλλά και όλο αυτό που ζήσαμε και έζησα.

ADVERTISING

Απρίλιο μήνα ,και δέχομαι ένα τηλεφώνημα από το καλό μου φίλο από τον Άγιο Νικόλαο το Γιώργο Χαβάκη, αλλά και ένα άλλο ένα από το Νίνο Βερούσι δε πίστευα ότι θα ήταν η αιτία να ξανά ζούσα τόσες όμορφες στιγμές..

Ακούω ζόρια στη Νεαπολη , ακούω Μαλιώτες (παιχταράδες) πάνε Νεάπολη λέω βρε λες; Ρε Γ’ Εθνική λέω ;ρε μήπως υπερβάλλουμε ;

Λέω ας ρισκάρω ..Όλοι απέξω μου έλεγαν «όχι που τίποτα δεν είναι ιδανικό ,οι Μαλιώτες απροπόνητοι , θα πάτε άκλαφτοι, δε θα περνάς καλά , που θα χάσεις λεφτά », που .....

ADVERTISING

Και κάπου εκεί ξεκινάνε όλα..

ΜΑΓΚΕΣ ! Αυτούς τους 2 μήνες δεν σκέφτηκα ποτέ ότι έκανα λάθος δεν σκέφτηκα ποτέ ότι δεν έπρεπε, δεν σκέφτηκα ποτέ ότι έκανα λάθος ..

Ήταν ότι πιο σωστό επέλεξα να κάνω .. Δε ξέρω αν μπορώ να περιγράψω πράγματα και συναισθήματα που δημιουργούνται αλλά αλήθεια ήταν ένα δίμηνο μεγάλων πραγμάτων αλλά και συναισθημάτων .. Νιώθω γεμάτος για όσους γνώρισα και έκανα δικιά μου παρέα , και ειδικά με κάποιους που ξανά βρέθηκα συμπαίκτης αλλά και με όσους βρέθηκα πρώτη φορά συμπαίκτης ! Είσαστε όλοι τρομεροί
παίχτες αλλά κυριότερο φανταστικά παιδιά !

ADVERTISING

Όμως όλα , ακόμα και τα ωραία κρατάνε λίγο και συνήθως συνοδεύονται με ένα τέλος .. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της A.E. Νεάπολης για την άψογη συνεργασία που είχαμε και συγκεκριμένα το Γιάννη Καβ, το προπονητή και πάνω από όλα άνθρωπο Γιάννη Κουλούρα. Και θα τελειώσω με το αγαπημένο μας σλόγκαν «ΗΝΤΑ ΜΡΕ ΟΜΑΔΑΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΗΝΤΑ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΗΜΑΣΤΑΝ !!!!!!!!!!!!»