Τριπλό μεταγραφικό «χτύπημα» για τον Ρωμανό!

Τρεις ποδοσφαιριστές που ανεβάζουν το επίπεδο του ρόστερ κατάφερε να κλείσει ο Ρωμανός στο... χτίσιμο που κάνει για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα με τη φανέλα του Ρωμανού θα αγωνίζονται τη νέα αγωνιστική χρονιά οι Γιώργος Μυλωνάς, Κώστας Ταβλαδωράκης και Θωμάς Μαυρομάτης, αφού οι τρεις ποδοσφαιριστές μετά από συναντήσεις που είχαν με τους ανθρώπους της ομάδας έδωσαν τα... χέρια για μια συνεργασία στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές την περασμένη χρονιά αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, με τον Γιώργο Μυλωνά να κατακτά το πρωτάθλημα με τον Ηρόδοτο, ενώ ο Θωμάς Μαυρομάτης έπαιζε με τη φανέλα του Γιούχτα έχοντας κύριο λόγο στην πορεία των "πρασίνων". Τέλος ο Κώστας Ταβλαδωράκης ξεκίνησε από την Δαμάστα, ενώ στην συνέχεια μετακόμισε στον Πόρο.

ADVERTISING

Μάλιστα Γιώργος Μυλωνάς και Θωμάς Μαυρομάτης βρέθηκαν εχτές στο γήπεδο της Ελιάς και έκαναν την πρώτη τους προπόνηση, ενώ σήμερα αναμένεται να δώσει το παρών και ο Κώστας Ταβλαδωράκης.

Αναμφίβολα οι τρεις μεταγραφικές κινήσεις των "κιτρινόμαυρων" ανεβάζουν το επίπεδο του σωματείου, με τον Άλκη Πλουσή να περιμένει πολλά από τους τρεις ποδοσφαιριστές.