Στις προπονήσεις του ΑΟΑΝ ο Χ. Κούτας!

Στις προπονήσεις του ΑΟΑΝ θα βρίσκεται από σήμερα ο νεαρός ποδοσφαιριστής Χρήστος Κούτας και αν ο νεαρός ποδοσφαιριστής «πείσει» τον Νίκο Σουργιά θα αποκτηθεί από την ομάδα του Αγίου Νικολάου!

Ο ΑΟΑΝ τρέχει το σχεδιασμό του για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν και συνεχίζει να ψάχνει ενίσχυση για το ρόστερ. Σε αυτό το κλίμα θα συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας ο νεαρός ποδοσφαιριστής Χρήστος Κούτας, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και πιο συγκεκριμένα στην Ελπίδα Σαπών!

Πρόκειται για Χανιώτη ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και αμυντικός μέσος, ενώ είναι γιος του Βαγγέλη Κούτα, προπονητή της Κ19 των Χανίων!

ADVERTISING

Με την κίνηση αυτή αλλά και τις προσθήκες των Ανυφαντάκη και Λαθύρη που αναμένονται αυτές τις ημέρες στον Άγιο Νικόλαο, ο ΑΟΑΝ ολοκληρώνει σιγά σιγά τις μεταγραφικές του κινήσεις, καθώς απομένει μόνο η έλευση ενός ακόμη τερματοφύλακα που θα ολοκληρώσει τη φετινή τριάδα κάτω από τα γκολποστ!

Εξάλλου από το περσινό εξαιρετικό ρόστερ, ανανέωσαν σχεδόν όλοι πέρα των Χρησοφάκη ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΣΙ Ιεράπετρας, Διάκο ο οποίος συνεχίζει στον Εθνικό Πειραιά και του Μακρυδάκη ο οποίος συζητάει με ομάδες Super League 2!

Παράλληλα στις προπονήσεις της ομάδας του Αγίου Νικολάου βρίσκονται και 4 νεαροί ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής. Ο λόγος για τους νεαρούς Αχιλλέα Τομαδάκη, Μιχάλη Δεμέτζο, Ζαχαρία Μερκούρη και Νίκο Πάγκαλο οι οποίοι αναμένεται να ακολουθήσουν ολόκληρη την προετοιμασία και αν ο Νίκος Σουργιάς κρίνει ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν τότε θα συνεχίσουν στο ρόστερ της ομάδας τη φετινή χρονιά!

ADVERTISING

Η προετοιμασία συνεχίζεται με καθημερινές προπονήσεις και το ερχόμενο Σάββατο στις 19:00 ο ΑΟΑΝ, θα δώσει το πρώτο του φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο τον Γιούχτα!

Τα σχόλια είναι κλειστά.