ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ

Ενεργοποιήθηκε στη Χερσόνησο ο Ζήσης Παραθύρας

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Ενεργοποιήθηκε στη Χερσόνησο ο Ζήσης Παραθύρας
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Μία ακόμη σημαντική επιλογή έχει πλέον στη διάθεσή του ο Μηνάς Πίτσος, καθώς ο Ζήσης Παραθύρας επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, πραγματοποιώντας την πρώτη του φετινή συμμετοχή με τη φανέλα της Χερσονήσου.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, περνώντας ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά του αγώνα και κατέγραψε την πρώτη του επίσημη παρουσία στη φετινή σεζόν.

Ο Παραθύρας δεν είχε καταφέρει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στα πρώτα παιχνίδια της αγωνιστικής περιόδου, καθώς οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επέτρεπαν να βρίσκεται στη διάθεση της ομάδας του λιμανιού.

Πλέον, όμως, τα δεδομένα έχουν αλλάξει, με τον 27χρονο να επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και να αποτελεί μία επιπλέον λύση για τον Μηνά Πίτσο ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

 

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα