ΟΦΗ

Χρ. Κόντης: «Αντέξαμε στην πίεση και όσο περνούσε η ώρα δείχναμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη»

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Χρ. Κόντης: «Αντέξαμε στην πίεση και όσο περνούσε η ώρα δείχναμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη»
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Στη δύσκολη εκτός έδρας νίκη του ΟΦΗ με 1-0 απέναντι στον Παναιτωλικό, χάρη στο γκολ του Κέναν Κόντρο στο 89ο λεπτό, αναφέρθηκε ο Χρήστος Κόντης, μιλώντας στη Magenta TV αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης στο Αγρίνιο.

Ο προπονητής των «ασπρόμαυρων» παραδέχθηκε πως η ομάδα του δεν ξεκίνησε καλά και αντιμετώπισε δυσκολίες από τον Παναιτωλικό, ωστόσο στάθηκε στην αντίδραση των ποδοσφαιριστών του και στον τρόπο με τον οποίο κατάφεραν να πάρουν τον έλεγχο του παιχνιδιού. Παράλληλα, τόνισε πως ο ΟΦΗ άντεξε στην πίεση και όσο περνούσε η ώρα έδειχνε ικανός να φτάσει στη νίκη, πανηγυρίζοντας τελικά το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά δήλωσε: «Δεν μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι. Ο Παναιτωλικός δημιούργησε δύο καλές ευκαιρίες και αγωνίστηκε με τον ίδιο σχηματισμό με εμάς, κάτι που μας δημιούργησε δυσκολίες.

Ωστόσο, βρήκαμε τον τρόπο να ηρεμήσουμε, να βάλουμε την μπάλα κάτω και να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας. Έλεγα στα παιδιά ότι θα βρούμε το γκολ.

Ήταν δύσκολο το σημερινό παιχνίδι, γιατί ο Παναιτωλικός είχε πίεση. Εμείς, όμως, αντέξαμε και όσο περνούσε η ώρα ήμασταν η ομάδα που έδειχνε ότι μπορούσε να πάρει τη νίκη».

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΟΦΗ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα