Για τη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΟΑ Β’ με τον Νέο Ηρόδοτο, την Κυριακή (1/11, 15:00), μίλησε ο προπονητής της ομάδας του Ατσαλένιου, Βασίλης Κασσαπάκης.
Ο νεαρός τεχνικός αναγνώρισε την εμπειρία και τη δυναμική του αντιπάλου, τονίζοντας ωστόσο πως οι ποδοσφαιριστές του έχουν δουλέψει σκληρά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και είναι αποφασισμένοι να παρουσιάσουν ανταγωνιστικό πρόσωπο, με στόχο να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις και να διεκδικήσουν τη νίκη.
Αναλυτικά δήλωσε: «Παίζουμε απέναντι σε έναν έμπειρο αντίπαλο και μάλιστα στην έδρα του. Ωστόσο, εμείς θέλουμε να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις μας, να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε τη νίκη! Τα παιδιά έχουν δουλέψει πολύ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και αυτό μας γεμίζει αυτοπεποίθηση!»



































































