Επιστροφή Ξηρού – Τζωράκη στον ΠΑΟΚ

Λίγες ημέρες μόνο έμεινα χωριστά ΠΑΟΚ και Ανδρέας Ξηρός, αφού η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε την επιστροφή του ποδοσφαιριστή στο ρόστερ.

Μπορεί πριν λίγες ημέρες οι “ασπρόμαυροι” να ανακοίνωσαν την λύση της συνεργασίας τους με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή, ωστόσο οι νέες διαπραγματεύσεις έφεραν οριστική συμφωνία και έτσι θα συνεχίσει ο Ανδρέας Ξηρός να προσφέρει τις υπηρεσίες του για τρίτη διαδοχική χρονιά.

Παράλληλα τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα φοράει τη νέα αγωνιστική χρονιά ο Αστρινός Τζωράκης, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να επιστρέφει στον Κρουσώνα μετά από δύο χρόνια απουσίας του.

Η ανακοίνωση:

Ο ΠΑΟ Κρουσώνα ανακοινώνει δύο ακόμα σημαντικές επιστροφές, καθώς ο Αστρινός Τζωράκης και ο Ανδρέας Ξηρός ενσωματώθηκαν από εχτές στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Αστρινός Τζωράκης γέννημα θρέμμα των ακαδημιών του ΠΑΟΚ μετά από απουσία δύο χρόνων επιστρέφει στο σπίτι του και την γενέτειρα του.

Ο Ανδρέας Ξηρός μετά και της εκ νέου συζητήσεις με την διοίκηση επήλθε οριστική συμφωνία στο να συνεχίσει να προσφέρει για άλλο ένα χρόνο διανύοντας το τρίτο κατά σειρά χρόνο στον ΠΑΟΚ. Αστρινέ και Ανδρέα σας ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Δ.Σ. ΠΑΟΚ.