Ο Άγγελος Κασσωτάκης μετά τη λύση της συνεργασίας του με την Νεάπολη, έστειλε το δικό του ευχαριστήριο μήνυμα στο σωματείο και τους ανθρώπους του.
Αρχικά, θέλησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της Νεάπολης και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Αντώνη Φούσκη, τους γενικούς αρχηγούς, καθώς και όλο το διοικητικό συμβούλιο. Όπως σχολίασε, η συνεργασία που είχαν το σύντομο χρονικό διάστημα της σεζόν ήταν άριστη, ήταν όλοι κύριοι απέναντί του και τους εύχεται τα καλύτερα.
Ο άμεσος συνεργάτης του Μηνά Πίτσου στις δηλώσεις του ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Νεάπολης και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Αντώνη Φούσκη, τους γενικούς αρχηγούς, καθώς και όλο το διοικητικό συμβούλιο της Νεάπολης, ένα φυσικά ξεχωριστό ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές.
Είχαμε άριστη συνεργασία, τους ευχαριστώ πάρα πολύ που μου έκαναν την τιμή και ήμουν μέρος της ομάδας. Ήταν όλοι κύριοι απέναντί μου, δεν έχω κανένα παράπονο, τους εύχομαι τα καλύτερα».



















