Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, αλλά και από την εικόνα του αγώνα ανάμεσα στον Νέο Ηρόδοτο και τον Μοχό, εμφανίστηκε ο Ανδρέας Ξυδάκης.
Ο προπονητής του Νέου Ηροδότου έκανε λόγο για ένα δυνατό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες, τονίζοντας πως αμφότερες προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο. Παράλληλα, υπογράμμισε πως η ομάδα του είχε καλύτερη παρουσία στο δεύτερο ημίχρονο, χαρακτηρίζοντας δίκαιη τη μοιρασιά των βαθμών.
Αναλυτικά δήλωσε:
«Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, θα μπορούσα να πω, από δύο καλές ομάδες. Παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο, δυνατό, με προσπάθεια και από τις δύο ομάδες να κυκλοφορήσουν την μπάλα.
Χάσαμε τρεις ευκαιρίες, όπως και αυτοί στο δεύτερο ημίχρονο, για να πάρουμε το παιχνίδι.
Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι εμείς. Ήταν από ένα ημίχρονο για την κάθε ομάδα. Θέλω να πω περαστικά στον γιο του Άρη Μαυρογιαννάκη που έχει πάθει τροφική δηλητηρίαση».



































































