Συνάντηση Γ. Πλούταρχου Κουτεντάκη με τους εκπροσώπους των ομάδων της ΕΠΣΗ

Η ΕΠΣΗ με ανακοίνωση της, ενημέρωσε πως το προσεχές διάστημα, η Επιτροπή Πρωταθλήματος και ο Πρόεδρος, Γιώργος Πλούταρχος Κουτεντάκης, θα συναντηθούν με τους εκπροσώπους των ομάδων ανά κατηγορία, με σκοπό να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με την διοργάνωση και την πορεία των τοπικών πρωταθλημάτων.

Παράλληλα, η διοργανώτρια αρχή ανέφερε πως θα κοινοποιηθεί σε όλες τις ομάδες, το πρόγραμμα μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου των πρωταθλημάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ, αναφέρει: «Η Επιτροπή Πρωταθλήματος ΕΠΣΗ έχει ήδη κοινοποιήσει στις ομάδες το πρόγραμμα των προσεχών αγωνιστικών ημερών. Συγκεκριμένα στην Α1 και Α2 Κατηγορία έχει ήδη κοινοποιηθεί το αγωνιστικό πρόγραμμα έως και την 7η αγωνιστική και στην Β’ και Γ’ Κατηγορία το πρόγραμμα έως καιτ την 6η αγωνιστική.

Τις επόμενες ημέρες θα κοινοποιηθεί σε όλες τις ομάδες το αγωνιστικό πρόγραμμα έως την ολοκλήρωση του α’ γύρου των πρωταθλημάτων και πιο συγκεκριμένα στην Α1 ΕΠΣΗ έως την 15η αγωνιστική, στους δύο ομίλους της Α2 Κατηγορίας έως την 11η αγωνιστική, στους δύο ομίλους της Β’ Κατηγορίας έως την 9η αγωνιστική και στην Γ’ Κατηγορία επίσης έως την 9η αγωνιστική.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα έχει καταρτιστεί κατόπιν των αιτημάτων των σωματείων. Τυχόν αιτήματα για αλλαγές θα υποβάλλονται στην Επιτροπή Πρωταθλήματος τουλάχιστον 10 ημέρες πριν την προγραμματισμένη ημέρα τέλεσης του αγώνα.

Η Επιτροπή Πρωταθλήματος και ο πρόεδρος κ. Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης θα έχουν τις επόμενες ημέρες συναντήσεις με εκπροσώπους των ομάδων ανά κατηγορία για ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την διοργάνωση και πορεία των τοπικών πρωταθλημάτων ΕΠΣΗ».