Ξεκίνησαν τα «βάσανα» στην Αγία Βαρβάρα

Στα… βάσανα, επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές της Αγίας Βαρβάρας, μετά την πολύμηνη αποχή, ξεκινώντας ουσιαστικά τη προετοιμασία τους για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Η ομάδα του Γιώργου Φιολιτάκη, πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση, μη έχοντας βέβαια πολλά νέα πρόσωπα και με τη πλειοψηφία του περυσινού ρόστερ, να συνεχίζει κανονικά στην ομάδα.

Τα… νέα πρόσωπα ήταν τρία και πιο συγκεκριμένα, οι Παύλος Αποστολάκης, Μιχάλης Κασσωτάκης και Γιώργος Καλαϊτζάκης οι οποίοι προωθήθηκαν από την ακαδημία για να πάρουν μέρος στη προετοιμασία.

Με αφορμή την έναρξη της νέας σεζόν, ο Γιώργος Φιολιτάκης ανέφερε: «πάνω απ’ όλα να ευχηθούμε να ξεκινήσουν και να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα, αυτό είναι το βασικότερο, όπως και να έχουμε υγεία, όλοι όσοι ασχολούμαστε με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Ξεκινήσαμε σήμερα με διάθεση και όρεξη, μετά από πολλούς μήνες αποχής. Ελπίζουμε να εξελιχθεί ομαλά η ποδοσφαιρική χρονιά και ο κόπος των παιδιών στην προετοιμασία να ανταμειφθεί στη συνέχεια, αγωνιζόμενοι στο πρωτάθλημα.

Να μείνουμε όλοι μακριά από τραυματισμούς και να φτάσουμε ως ομάδα στο αγωνιστικό επίπεδο που θέλουμε. Σημαντικό για μένα ότι έμεινε εξ ολοκλήρου το περυσινό ρόστερ, θα κάνουμε και κάποιες προσθήκες αλλά με υπομονή και χωρίς να βιαζόμαστε.

Θέλουμε να παρουσιάσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα και να ευχαριστιόμαστε τόσο το ποδόσφαιρο όσο και την παρέα».

Φωτογραφίες απο τη πρώτη προπόνηση της Αγίας Βαρβάρας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο: