Με νεανικό ρόστερ και πίστη για κάτι καλό ξεκίνησε η Μινωική

Έχοντας κρατήσει την δική τους φιλοσοφία στην Μινωική επέστρεψαν στην… δράση αφού το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση.

Μετά από αρκετό χρόνο αποχής λόγω της πανδημίας στην Μινωική πάτησαν ξανά… χορτάρι, πραγματοποιώντας τη πρώτη προπόνηση για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Έχοντας νέο προπονητή στον πάγκο τον Μπάμπη Ντάγκινη και αρκετά παιδιά των ακαδημιών, αλλά και τις εμπειρίες, η Μινωική άρχισε την προετοιμασία έχοντας στόχο να δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο που θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες της κατηγορίας και θα μπορέσει να βάλει βάσιμες βάσεις για το βήμα παραπάνω τα επόμενα χρόνια.

Μάλιστα όπως δήλωσε και ο Μπάμπης Ντάγκινης σε δηλώσεις του στο Grandsport.gr η φιλοσοφία της ομάδας είναι η προαγωγή νεαρών ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες, ενώ και οι παλιές… καραβάνες της “Μπάρτσα” Ανδρεαδάκης, Καστελλιανάκης, τόνισαν ότι θα πρέπει να βοηθήσουν τα νεαρά παιδιά για να μπορέσουν να ενσωματωθούν άμεσα με την ομάδα.

Στην Μινωική στοχεύουν σε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα σε συνδυασμό με το ωραίο ποδόσφαιρο και την ανάδειξη των δικών τους παιδιών. Μάλιστα το παρών στην προπόνηση έδωσαν και οι Τρουλλινός Οδυσσέας, Κυριακάκης Μάνος, Μαγάκης Νίκος, Λεμονάκης Σήφης, Νικηφόρος Γιάννης, Φραγκούλης Κώστας, Κουρουγκιαβούρης Μιχάλης, Κουρουγκιαβούρης Γιώργος και Μπάλλας Ανδρέας, οι οποίοι προωθήθηκαν από τους Νέους.

Το παρών στην προπόνηση έδωσαν και οι Ρεμιγιάκης – Καλυκάκης, οι οποίοι γνώρισαν τους νέους τους συμπαίκτες και αναμένεται να βοηθήσουν με την μεριά τους τα… πιτσιρίκια την φετινή σεζόν.

Από την διοίκηση μεταξύ άλλων βρέθηκαν στο γήπεδο ο πρόεδρος Αλατσατιανός Βαγγέλης, Νίκος και Αντώνης Βιλβόης, αλλά και ο πρόεδρος των Νέων Μινωικής Λιαπάκης μαζί με τον νέο προπονητή της ομάδας.