Με υψηλές βλέψεις και στόχο το οικογενειακό κλίμα ξεκίνησε η ΑΕΚ

Την πρώτη της προπόνηση για τη νέα αγωνιστική χρονιά πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας η ομάδα της ΑΕΚ.

Διακοπές τέλος για τους “κιτρινόμαυρους”, οι οποίοι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τη νέα αγωνιστική χρονιά έχοντας αρκετή όρεξη και πίστη για κάτι καλό την φετινή χρονιά.

Μάλιστα η χρονιά φέτος ξεκινάει με νέο προπονητή, με τον Απόστολο Παπακώστα στις δηλώσεις του να μιλάει για το βάρος της φανέλας της ΑΕΚ, αλλά και τον στόχο του για καλό ποδόσφαιρο και οικογενειακό κλίμα, ενώ στο ίδιος μήκος σχήματος ήταν και οι δηλώσεις των Τάκη Καραφωτιά, Κώστα Ανδρεαδάκη, Νικήτα Ντελία και Δημήτρη Γιαπεντζάκη.

Από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα το παρών έδωσαν οι Ανετάκης ,Παπακώστας, Γιαπεντζάκης, ενώ στις προπονήσεις θα βρίσκεται και ο νεαρός ποδοσφαιριστής Μαλλιωτάκης, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες της ΑΕΚ.

Στην προπόνηση δεν βρέθηκαν τα αδέρφια Τσατσάκη, για προσωπικούς λόγους, ενώ οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν άφησαν τον Τιτομιχελάκη να δώσει το παρών.

Από την διοίκηση το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος Γιάννης Μαστροκυριακάκης, ο πρώην πρόεδρος κ. Μαστορίδης ο κ. Καραντεμοίρης αλλά και ο υπεύθυνος ακαδημιών Νίκος Καζάκος

Μεγάλος στόχος των “κιτρινόμαυρων” είναι να δημιουργήσουν για μια ακόμα χρονιά μια οικογένεια που θα χαίρεται το ποδόσφαιρο, ενώ θα παλέψει να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ μιας και το όνομα της ομάδας είναι ιδιαίτερα… βαρύ στην κατηγορία.