Στη σημαντική νίκη του Γιούχτα με 4-0 απέναντι στη Χερσόνησο αναφέρθηκε ο Ανέστης Αναστασιάδης, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο.
Ο προπονητής της ομάδας των Αρχανών στάθηκε στη μεγάλη αγωνιστική βελτίωση που παρουσιάζει το σύνολό του, τονίζοντας πως η νίκη ήταν απαραίτητη μετά από τρία παιχνίδια χωρίς θετικό αποτέλεσμα. Παράλληλα, αναγνώρισε την προσπάθεια της Χερσονήσου, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του πως ο Γιούχτας μπορεί να συνδυάσει στη συνέχεια το καλό ποδόσφαιρο με τα αποτελέσματα.
Αναλυτικά δήλωσε:
«Νομίζω ότι πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνιση, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, και για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Ίσως το “πρέπει” που υπήρχε όλη την εβδομάδα, ότι η ομάδα έπρεπε να κερδίσει γιατί είχε τρία παιχνίδια χωρίς νίκη, να μας άγχωσε λίγο περισσότερο.
Αν και το παιχνίδι μάς το ξεκλείδωσε το γρήγορο γκολ, θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε λίγο καλύτερα κάποιες καταστάσεις. Άρα, νομίζω ότι αξίζουν συγχαρητήρια, γιατί στο τέλος η προσπάθεια των παιδιών ήταν πολύ καλή και σίγουρα αυτό θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια.
Οι δυνατότητες των παιδιών, από την αρχή που ξεκινήσαμε, και η βελτίωση που έχουμε, νομίζω ότι δεν θα ήταν υπερβολή να πω πως είναι τρομακτική. Έχουμε βελτιωθεί πάρα πολύ σε πολλά πράγματα. Σίγουρα, όμως, μπορούμε να φτάσουμε ακόμη πιο ψηλά, τόσο σε απόδοση όσο και στο παιχνίδι μας.
Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη για να πιστέψουμε ακόμη περισσότερο στους εαυτούς μας, κυρίως τα παιδιά. Νομίζω ότι στο τέλος της χρονιάς θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει με τους ανθρώπους της ομάδας.
Παιχνίδι με παιχνίδι βλέπουμε βελτίωση, αν και σήμερα στο πρώτο ημίχρονο νομίζω ότι αξίζουν συγχαρητήρια στη Χερσόνησο, γιατί ήθελε να παίξει ανοιχτό ποδόσφαιρο, να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορούσε και πραγματικά η εικόνα της ήταν βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα δύο παιχνίδια.
Νομίζω ότι παιχνίδι με παιχνίδι, παίρνοντας τα αποτελέσματα και τις νίκες, τα παιδιά θα αποκτούν αυτοπεποίθηση και με τον καιρό θα μπορούμε να συνδυάζουμε καλό ποδόσφαιρο και αποτελέσματα»





































































