Στο γήπεδο του Γαζίου βρέθηκε ο Παναγιώτης Λαδουκάκης, με τον νέο προπονητή του ΟΦΑΜ να παρακολουθεί από κοντά την εξ αναβολής αναμέτρηση του Αλμυρού με τον Αετό Ανωγείων, για την 4η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.
Ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Αγίας Μαρίνας, εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να βρεθεί στο γήπεδο και να παρακολουθήσει μία ενδιαφέρουσα αναμέτρηση του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου.
Μάλιστα, η παρουσία του είχε και έναν επιπλέον λόγο, καθώς στο παρελθόν έχει εργαστεί στον πάγκο του Αετού Ανωγείων, διατηρώντας καλές σχέσεις με ανθρώπους του συλλόγου.
Έτσι, ο Παναγιώτης Λαδουκάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με γνώριμα πρόσωπα από την προηγούμενη θητεία του στην ομάδα των Ανωγείων, παρακολουθώντας παράλληλα την εξέλιξη της αναμέτρησης.










































































