Εντυπωσιακή ήταν και η δεύτερη αγωνιστική της Γ Εθνικής, με πολλά γκολ και αρκετές εκπλήξεις στις αναμετρήσεις που διεξάχθηκαν, ενώ παραμένει ακόμη το παιχνίδι Ηρόδοτος-Ρεθυμνιακός για να ολοκληρωθεί η δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Στις αναμετρήσεις της Τετάρτης (21/10) η Δαμάστα πήρε ιστορική νίκη στην έδρα του ΠΟΑ με σκορ 1-3, όπως ιστορική νίκη πήρε και ο Αλμυρός, επικρατώντας με το εμφατικό 0-6 του Πλατανιά στο Μάλεμε. Σημαντικές εκτός έδρας νίκες για Πόρο και Γιούχτα οι οποίοι επικράτησαν 0-1 και 0-2 απέναντι σε Άρη Ρεθύμνου και Παλαιόχωρα, αντίστοιχα.
Ο ΑΟΑΝ πήρε τη νίκη με σκορ 2-3 κόντρα στον Αστέρα Ρεθύμνου, η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ κέρδισε 0-1 τον Άρη Σούδας, ενώ η Αναγέννηση Ιεράπετρας νίκησε 4-2 τη Νεάπολη.
https://grandsport.gr/g-ethniki-alosan-maleme-kai-atsalenio-almyros-kai-damasta/











































































