ΓΑΡΙΠΑ

Μ. Αλεξάκης: «Αυτή η νίκη ήταν η σπίθα που θα ανάψει τη φωτιά για τη συνέχεια»

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Μ. Αλεξάκης: «Αυτή η νίκη ήταν η σπίθα που θα ανάψει τη φωτιά για τη συνέχεια»
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Για την προσαρμογή της Γαρίπας στις απαιτήσεις της Α2 ΕΠΣΗ, αλλά και τη σημασία της νίκης απέναντι στον Αστέρα Μυρτιάς, μίλησε ο Μάνος Αλεξάκης, τονίζοντας πως η ομάδα του παραμένει ενωμένη παρά το δύσκολο ξεκίνημα.

Ο επιθετικός της Γαρίπας στάθηκε στο οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στο σωματείο και εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη συνέχεια, ενώ αναφέρθηκε και στην επόμενη αναμέτρηση με τον Ποσειδώνα, ξεκαθαρίζοντας πως στόχος είναι η νίκη ανεξαρτήτως αντιπάλου.

Αναλυτικά δήλωσε:
«Μπήκαμε σε μία καινούργια κατηγορία, όπου οι ομάδες είναι πιο δυνατές, πιο έτοιμες και έχουν εμπειρία στην Α2, ενώ κάποιες έχουν και παραστάσεις από την Α1 ΕΠΣΗ.

Δεν κάναμε καλό ξεκίνημα, αλλά φάνηκε στο παιχνίδι με τον Αστέρα Μυρτιάς ότι δεν επηρεαστήκαμε. Η ομάδα είναι δεμένη σαν οικογένεια και δεν αφήνουμε μία ήττα να μας επηρεάσει. Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά.

Η νίκη που πετύχαμε μας δίνει βάσεις για τα επόμενα παιχνίδια. Αυτό το αποτέλεσμα ήταν η σπίθα που θα ανάψει τη φωτιά για τη συνέχεια.

Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Ποσειδώνα, είναι δεδομένο ότι αντιμετωπίζουμε μία πολύ καλή ομάδα, που χρειάζεται προσοχή. Εμείς, όμως, πηγαίνουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη, ανεξαρτήτως αντιπάλου».

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΓΑΡΙΠΑ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα