Ξεκινάει τη Δευτέρα (2/8) στο «Γ. Σκουρέλλος»

Στο γήπεδο «Γιάννης Σκουρέλλος» θα ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα 2 Αυγούστου την προετοιμασία της η ΑΕ Κατσαμπά «Di Babbo Climatecnica» με τον Απόστολο Παπακώστα στη τεχνική της ηγεσία.

Οι «κιτρινόμαυροι», θα επιστρέψουν στο γήπεδο έπειτα από πολλούς μήνες απουσίας, με έξι νέα πρόσωπα, τα αδέρφια Τσατσάκη που αποκτήθηκαν από τα Δειλινά, τους Ανετάκη Γιώργο-Παπακώστα Δημήτρη από τον Ρούβα, τον Δημήτρη Τιτομιχελάκη από την Ομόνοια Καλλιθέας και τον Δημήτρη Γιαπετζάκη απο τον ΟΦΑ.

Η ΑΕΚ θα χρησιμοποιεί το γήπεδο «Γιάννης Σκουρέλλος» ως έδρα τόσο για τις προπονήσεις όσο και για τους αγώνες της, καθώς το γήπεδο του Καρτερού είχε υποστεί σημαντικές ζημιές από πλημμύρες και αυτές δεν έχουν μέχρι σήμερα αποκατασταθεί.

Υπενθυμίζουμε, απο τη περυσινή ομάδα της ΑΕΚ, συμφώνησαν να παραμείνουν οι: Κονιδάκης, Γιαννουλάκης, Ευαγγελόπουλος, Βενέρης, Σωμαράκης, Σπανός, Καραφωτιάς Τακ., Καραφωτιάς Τολ., Ντελία, Κοκκινάκης, Νικολάου Π., Νικολάου Χ., Ανδρεαδάκης, Λέλεκας, Δάσκος, Βαρδονικολάκης, Τσίχλας, Τζούλι, Λιακάκης, Σπυριδάκης, Τάγγινης, Κάββαλος και Τσαφαντάκης.