Συνεχίζει ο Μ. Επιτροπάκης, ξεκαθαρίζει του Γ. Παναγιωτάκη

Με τον Μιχάλη Επιτροπάκη στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή της ακαδημίας του Αλμυρού, θα πορευτεί και τη νέα χρονιά η ακαδημία του Αλμυρού, ενώ από την άλλη, εντός της ημέρας θα ξεκαθαρίσει εάν θα παραμείνει ή όχι ο Γιώργος Παναγιωτάκης στη τεχνική ηγεσία των Νέων Αλμυρού.

Όπως έγινε γνωστό, ο Μιχάλης Επιτροπάκης εκτός απροόπτου θα είναι τεχνικός διευθυντής των ομάδων υποδομών του Αλμυρού, έχοντας ικανοποιήσει πλήρως τους ανθρώπους της ομάδας του Γαζίου.

Στο Γάζι, βρίσκονται σε συζητήσεις τις τελευταίες ημέρες, για τη πλήρη στελέχωση των ομάδων υποδομών, με την παραμονή του Γιώργου Παναγιωτάκη στη τεχνική ηγεσία των Νέων Αλμυρού, να μην έχει ξεκαθαρίσει και όπως τονίζουν στην ομάδα, εντός της ημέρας θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Το δεδομένο πάντως είναι, ότι δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα, με τους ανθρώπους του Αλμυρού να προσπαθούν να καταρτίσουν ένα πλήρες τεχνικό επιτελείο για όλες τις ομάδες των υποδομών, καθώς πέραν της ομάδας Νέων, υπάρχουν και οι ακαδημίες όπου ενδεχομένως να υπάρξουν προσθήκες.