Μεγάλη μεταγραφή με Ν. Κουσίδη ο Ανθεστίων!

Μια από τις σπουδαιότερες μεταγραφές στην ιστορία του πραγματοποίησε ο Ανθεστίωνας, αφού έδωσε τα χέρια με τον Νίκο Κουσίδη.

Ο Νίκος Κουσίδης που έχει αγωνιστεί από όλες τις Εθνικές κατηγορίες της Ελλάδας, τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν με τη φανέλα του Ηροδότου.

Παρόλα αυτά οι άνθρωποι των “κιτρινόμαυρων” κατάφεραν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους για τη νέα χρονιά.

Η ανακοίνωση: “Η διοίκηση του Α.Ο. Ανθεστίων Θραψανού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια από τις πιο σημαντικές μεταγραφές των τελευταίων ετών.

Ο Νίκος Κουσίδης (28 ετών, μεσοεπιθετικός) είναι από σήμερα ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, αποτελώντας μια προσθήκη με ξεχωριστή σημασία.

Η πορεία του στις επαγγελματικές κατηγορίες έχει αναδείξει την αγωνιστική του ποιότητα, ενώ ξεχωρίζει και για το ήθος του ως χαρακτήρας.

Ο έμπειρος άσος ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ηροδότου και ακολούθησε το μεγάλο βήμα για την ομάδα U19 του Παναθηναϊκού, ενώ μερικά χρόνια αργότερα υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στους «πράσινους».

Στη Super League αγωνίστηκε και με τη φανέλα του Άρη, ενώ ακολούθησε η παρουσία του σε Ηρόδοτο (δύο θητείες), ΟΦΗ, Βύζαντα Μεγάρων, Πανθρακικό, ΑΕ Καραϊσκάκης, Jaro (Φινλανδία) και Γιούχτα. Επιπλέον, υπήρξε διεθνής με την Εθνική μας ομάδα U19.

Είναι πολύ σημαντικό, ότι ο Νίκος Κουσίδης θα έχει διπλό ρόλο στο σωματείο μας. Συγκεκριμένα αναλαμβάνει και υπεύθυνος-προπονητής στα τμήματα της Ακαδημίας, όπου είμαστε βέβαιοι ότι θα μεταδώσει τις γνώσεις και την εμπειρία του στα παιδιά του χωριού μας και της ευρύτερης περιοχής.

Νίκο, σε καλωσορίζουμε στην «κιτρινόμαυρη» οικογένεια! Ευχόμαστε υγεία και μια δημιουργική σεζόν σε όλα τα επίπεδα!

*Στη φωτογραφία ο Νίκος Κουσίδης με τον ταμία της ομάδας μας, Γιάννη Κανακαράκη.