Δ. Ραπτάκης: «Υπάρχει αλληλοεκτίμηση – Δεν δυσκολεύτηκα να πω ναι»

Για την τελική παραμονή του στον Γιούχτα αλλά και τους στόχους της ομάδας μίλησε στο Grandsport.gr ο Δημήτρης Ραπτάκης.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός αναφέρθηκε στην τελική συζήτηση με τους ανθρώπους των “πράσινων” και την συμφωνία, ενώ αναφέρθηκε και για τον στόχο του.

Για την τελική παραμονή του στον Γιούχτα δήλωσε: “Ενώ αρχικά με τους νόμους με τους μεγάλους που έχουν βγάλει ήταν μπερδεμένα τα πράγματα κ φάνηκε να χωρίζουν η δρόμοι μας με το Γιούχτα μετά από 3 χρόνια ήρθε ένα τηλεφωνώ από την διοίκηση της ομάδας και με την αλληλοεκτίμηση που υπάρχει μου έδειξαν ότι θέλουν να γυρίσω πίσω και έτσι μπήκαμε πάλι σε συζητήσεις και δεν ήταν δύσκολο να έρθουμε σε συμφωνία”.

Για τον στόχο του Γιούχτα και τον δίκο του ανέφερε: “Στόχος της ομάδας είναι πάλι να τερματίσουμε όσο ποιο ψηλά γίνεται γιατί έχουμε φτιάξει ένα πολύ καλό και δυνατό σύνολο και πιστεύω θα πάμε πολύ με την ηρεμία που μας παρέχει η διοίκηση. Στόχος μου είναι να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου έτσι ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πάει ψηλά”.

Τέλος για το πρωτάθλημα που έρχεται στην Γ’ Εθνική: “Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τους ομίλους και εύχομαι να γίνει ένα καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα χωρίς διακοπές και να έχουμε όλοι υγεια”.