Οριστικό: Δήλωσε στην SL2 ο Ηρόδοτος! 

Πράξη τα λεγόμενά της, έκανε για ακόμα μία φορά η διοίκηση του Ηροδότου, δηλώνοντας συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League 2, πληρώνοντας παράλληλα και το παράβολο αξίας 7500 ευρώ! 

Η διοίκηση του Ηροδότου, πριν από λίγες ώρες, κατέβαλλε ως όφειλε το παράβολο συμμετοχής στη Super League 2 και πλέον άπαντες, επικεντρώνονται στα επόμενα ανοιχτά «μέτωπα», την συγκέντρωση των 150.000 ευρώ για την εγγυητική αλλά και το μετοχικό κεφάλαιο της υπό σύσταση ΠΑΕ Ηρόδοτος.

Τις τελευταίες ώρες, ο τεχνικός διευθυντής και πρώην πρόεδρος της ομάδας Στέλιος Σωκιανός, έχει αναλάβει και αυτός… δράση, αφήνοντας σε δεύτερη… μοίρα το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, κάνοντας σειρά από επαφές με επιχειρηματίες, ενώ στο προσκήνιο έχει επανέλθει και πάλι ο Αντώνης Παπαδάκης, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα έχει καθοριστικό ρόλο στην υπό σύσταση ΠΑΕ!

Μετά απο προσπάθειες του Στέλιου Σωκιανού, έχει γεφυρωθεί σε μεγάλο βαθμό το χάσμα που προέκυψε με τον επιχειρηματία Αντώνη Παπαδάκη, φέρνοντάς τον και πάλι κοντά στον Ηρόδοτο και ο ίδιος στηρίζει πολλά σ’ εκείνον, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.

Άλλωστε, αντίστοιχα ήταν και τα λόγια του ίδιου στην Γ.Σ. του σωματείου, όταν είχε αναφέρει μεταξύ άλλων: «εμπιστεύομαι και πιστεύω τον Αντώνη Παπαδάκη, εάν έρθει, θα πάει την ομάδα σε άλλη διάσταση, τον στηρίζω. Με τον Αντώνη Παπαδάκη στο «τιμόνι» η ομάδα θα είναι για πλάκα στην 6άδα, έχει όραμα τόσο για την πρώτη ομάδα, όσο και για τις υποδομές γενικότερα».

Κάθε ώρα που περνάει, για τον Ηρόδοτο είναι καθοριστική, πλέον όμως ένα απαραίτητο αλλά και σημαντικό βήμα έγινε και άπαντες είναι αποφασισμένοι, να φτάσουν μέχρι… τέλους τη προσπάθεια συμμετοχής της ομάδας στη Super League 2.