Στη σημασία της αναμέτρησης του ΠΑΝΟΜ με τον Ρούβα στάθηκε ο Βασίλης Πλουσής, με την ομάδα των Μαλίων να θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.
Ο προπονητής του ΠΑΝΟΜ περιμένει αντίδραση από τους ποδοσφαιριστές του μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής, ενώ αναφέρθηκε και στον Ρούβα, που αναζητά το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα. Παράλληλα, στάθηκε στις καιρικές συνθήκες που ενδέχεται να επηρεάσουν την αναμέτρηση.
Αναλυτικά δήλωσε: «Σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Εμείς προερχόμαστε από μία κακή εμφάνιση στο προηγούμενο παιχνίδι και ήττα και πρέπει να βγάλουμε αντίδραση μέσα στην έδρα μας. Από την άλλη ο Ρούβας είναι μία καλή ομάδα που ψάχνει το πρώτο της τρίποντο.
Σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Θα δούμε σε τί καιρικές συνθήκες θα διεξαχθεί το παιχνίδι αλλά όποιες και αν είναι αυτές και οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν την νίκη».

















































