Κρίσιμη συνάντηση σε εξέλιξη, πληρώνει το παράβολο και δηλώνει SL2 ο Ηρόδοτος!

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για τον Ηρόδοτο και την… υποσύσταση ΠΑΕ, καθώς αυτή την ώρα, βρίσκεται σε εξέλιξη συνάντηση ανθρώπων της ομάδας με ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες -κυρίως απο το Ηράκλειο-, συζητώντας το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί ένα “γκρουπ” και η νέα ΠΑΕ να στηριχθεί στην πολυμετοχικότητα! Πληρώνει το παράβολο και δηλώνει συμμετοχή στην Super League 2 ο Ηρόδοτος!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Grandsport.gr, αυτήν την ώρα, βρίσκεται σε εξέλιξη κρίσιμη συνάντηση, στην οποία μετέχουν δύο εκπρόσωποι της νυν διοίκησης του Ηροδότου, ένας πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, ένας νυν αντιπρόεδρος ομάδας Γ’ Εθνικής, ένα πρώην μέλος της υπό εκκαθάρισης (παλαιά) ΠΑΕ Ηρόδοτος, ένας πρώην μέτοχος και μέλος Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ και ένας ακόμα πρώην πρόεδρος ομάδας του Ηρακλείου.

Όλοι οι… παραπάνω, μετέχουν στην έκτακτη συνάντηση η οποία θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον της ΠΑΕ Ηρόδοτος, ενώ εάν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, μετά τον ολοκλήρωσή της, θα πραγματοποιηθούν οι ανακοινώσεις.

Ανεξάρτητα απο την έκβαση της σημερινής συνάντησης, στον Ηρόδοτο, είναι αποφασισμένοι να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League 2 και να… διεκδικήσουν μέχρι τέλους τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Πλέον οι επόμενες ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες αναφορικά με το μέλλον του Ηροδότου