Άμεση αποκατάσταση του γηπέδου, έκτακτη συνέντευξη τύπου από το Δ.Σ.

Περίπου δυόμιση ώρες διήρκησε το έκτακτο ανοικτό διοικητικό συμβούλιο της ΑΕ Κατσαμπά, με αφορμή την μεγάλη καταστροφή που υπέστη σήμερα το γήπεδο στον Καρτερό, όπως αποφασίστηκε, θα ξεκινήσουν άμεσα ενέργειες αποκατάστασης των ζημιών, ενώ τις επόμενες ημέρες, θα δοθεί συνέντευξη τύπου για το άσχημο αυτό συμβάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Grandsport.gr, η ιδιαίτερα κρίσιμη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 21:00 το βράδυ της Τετάρτης 21 Οκτωβρίου και ολοκληρώθηκε 2.5 ώρες περίπου μετά, στο οποίο παρευρέθηκαν σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου, στελέχη της Ακαδημίας της ΑΕΚ αλλά και φίλοι της ομάδας ή παλαιοί παράγοντές της.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αποφασίστηκε να γίνουν άμεσα ενέργειες έτσι ώστε να αποκατασταθούν οι ζημιές, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να εκτιμούν, πως εάν οι τοπικοί φορείς (Δήμος, Περιφέρεια και Πυροσβεστική) συνδράμουν σε αυτό το «έργο», το γήπεδο θα μπορέσει να ανοίξει και πάλι τις πύλες του σε περίπου δέκα ημέρες.

Παράλληλα, αποφασίστηκε, να δοθεί έκτακτη συνέντευξη τύπου, στην οποία θα αναφερθούν στο φλέγον ζήτημα του γηπέδου, το οποίο τα τελευταία χρόνια, αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα, αφήνοντας μακριά από την άθληση δεκάδες παιδιά αλλά και ερασιτέχνες αθλητές που αγωνίζονται με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Στη συνέντευξη τύπου, θα μιλήσουν εκπρόσωποι της διοίκησης της ΑΕ Κατσαμπά, αθλητές του συλλόγου αλλά και στελέχη της ακαδημίας. Όπως όλα δείχνουν, οι άνθρωποι της «κιτρινόμαυρης» ομάδας, προσανατολίζονται να δοθεί η συνέντευξη τύπου τις επόμενες ημέρες, έτσι ώστε να ενημερωθούν όλοι για το μεγάλο αυτό πρόβλημα που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια το ιστορικό σωματείο.

Πέραν όλων των άλλων, θα γίνουν προσπάθειες εξεύρεσης μόνιμης λύσης του γηπεδικού προβλήματος, με ότι κι ‘αν αυτό συνεπάγεται.

Η ΑΕΚατσαμπά με ανακοίνωση της, αναφέρει: «Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το έκτακτο ΔΣ της ομάδας μας, που παραβρέθηκε σύσσωμο το συμβούλιο, στελέχη της ακαδημίας, παίκτες και φίλοι της ΑΕΚατσαμπά.

Αποφασίστηκε από αύριο το πρωί να ξεκινήσουμε τον “αγώνας” μας και πάλι για να επαναφέρουμε άμεσα το γήπεδο σε λειτουργική κατάσταση.

Θα ακολουθήσει νέα αναλυτική ανακοίνωση για τις επόμενες κινήσεις μας. Είμαστε όλοι ενωμένοι όπως πότε πριν και θα ξεπεράσουμε και αυτό το εμπόδιο.

Το ΔΣ της ΑΕΚατσαμπά».