Επιστροφή στα…βάσανα για τον ΠΟΑ!

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τον ΠΟΑ, καθώς οι ποδοσφαιριστές των «πρασίνων» πάτησαν και πάλι…χορτάρι, στην πρώτη προπόνηση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν όπου πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα στο Ατσαλένιο!

Ο νέος τεχνικός της ομάδας Ανέστης Ανστασιάδης με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας Άρη Μαυρογιαννάκη, Κώστα Κεφαλάκη και Σάκη Ανδρεαδάκη πραγματοποίησαν την πρώτη προπόνηση της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τους παίκτες να επιστρέφουν από τις…διακοπές και να ρίχνονται στην προετοιμασία για τη νέα χρονιά.

Με το κλίμα στις τάξεις της ομάδας να είναι καλό και το βασικό κορμό να έχει παραμείνει σε σχέση και με την περασμένη σεζόν, οι παίκτες του ΠΟΑ επέστρεψαν στη δράση, ενώ και στις δηλώσεις τους τόνισαν πως θα δουλέψουν όσο περισσότερο μπορούν για να παρουσιαστούν έτοιμοι κατά την επανέναρξη.

Κουγιουμουτζάκης, Πατινιώτης και Σένκα μίλησαν για τη νέα σεζόν όπου εξήγησαν πως ο ΠΟΑ θα προσπαθήσει να φτάσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά, ενώ και ο νέος τεχνικός του ΠΟΑ Ανέστης Αναστασιάδης, μίλησε για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του αλλά και τη νέα χρονιά που έρχεται.

Όσο αναφορά τα μεταγραφικά αποκτήματα Μ. Μεϊρέλες και Μ. Ολιβέιρα δεν έδωσαν το παρών και αναμένεται να ενταχθούν με την υπόλοιπη αποστολή στις αρχές Αυγούστου!

Δείτε εικόνες από την “πρώτη” του ΠΟΑ: