Με υψηλές βλέψεις άρχισαν τα… βάσανα στον ΑΟΑΝ!

Την πρώτη προπόνηση για τη νέα αγωνιστική σεζόν πραγματοποίησε ο ΑΟΑΝ το απόγευμα της Τετάρτης στο Δημοτικό Στάδιο Αγίου Νικολάου.

Με στόχο να ολοκληρώσουν την δουλειά που άρχισαν φέτος μπήκαν στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Σουργιά που πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση.

Το παρών έδωσαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Κλόντι Χατζιάι, Κωσταντίνος Ψαλιδάκης, Γιώργος Τσόφλιος, Βασίλης Πλουσής, που είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν με τους νέους τους συμπαίκτες, το προπονητικό επιτελείο και όλα τα μέλη της διοίκησης.

ADVERTISING

Στον ΑΟΑΝ που έχουν κρατήσει το βασικό κορμό της φετινής σεζόν, ξεκίνησαν με φιλοδοξίες και… όνειρα για μια ακόμα καλύτερη χρονιά που θα φέρει την ομάδα στις υψηλές θέσεις του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Η προπόνηση έγινε υπό τις οδηγίες του Νίκου Σουργιά που παρέμεινε στο… τιμόνι της ομάδας, ενώ στο πλευρό του θα έχει τον Γιαννακάκη που είναι άμεσος συνεργάτης του, αλλά και τον γυμναστή Μάκη Φθενάκη, ενώ προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Βασίλης Σταυριανουδάκης.

Το παρών στην προπόνηση έδωσαν όλα τα μέλη του Δ.Σ., αλλά και ο επί χρόνια ισχυρός άνδρας του ΑΟΑΝ Λάμπρος Μάρης και το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣ Λασιθίου Μύρων Πολυχρονάκης.

ADVERTISING

Πριν την έναρξη της προπόνησης πραγματοποιήθηκε αγιασμός από τον Μητροπολίτη κ. Γεράσιμο, ενώ στο γήπεδο βρέθηκε και ο Δήμαρχος Αγ. Νικολάου Αντώνης Ζερβός, οι αντιδήμαρχοι Θωμάς Χαριτάκης, Χάρης Αλεξάκης. πολιτευτής Μανώλης Κλώντζας.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την προπόνηση:

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ