«Βράζουν» στον Ηρόδοτο με τον Α. Παπαδάκη

Σε φιάσκο εξελίσσεται η υπόθεση… Αντώνης Παπαδάκης για τον Ηρόδοτο, καθώς όπως τονίζουν υψηλόβαθμα στελέχη της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού, ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας δεν έχει δώσει σημάδια ζωής τις τελευταίες ημέρες, με το μέλλον της… ΠΑΕ Ηρόδοτος να βρίσκεται πλέον σε ένα τεντωμένο σχοινί!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Grandsport.gr, οι άνθρωποι του Ηροδότου, προσπαθούν τα τελευταία 24ώρα να επικοινωνήσουν με τον Αντώνη Παπαδάκη, όμως αυτό δεν έχει επιτευχθεί με τον ίδιο, με την υπόθεση σύστασης της ΠΑΕ Ηρόδοτος, να οδηγείται σε ναυάγιο, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού, πίστεψαν τόσο το πλάνο, όσο και τις προθέσεις του Ηρακλειώτη επιχειρηματία.

Όπως έγινε γνωστό στην Γ.Σ. ο Αντώνης Παπαδάκης, είχε δεσμευτεί στον πρόεδρο της ομάδας Μιχάλη Γεωργιάδη, πως ο ίδιος θα καλύψει το σύνολο του μετοχικού κεφαλαίου αξίας 350.000 ευρώ, όμως παρ’ ότι ο ίδιος προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του αμέσως μετά το τέλος της Γ.Σ., κάτι τέτοιο δεν επετεύχθη.

Στον Ηρόδοτο “βράζουν” για την στάση του Αντώνη Παπαδάκη και όπως υποστηρίζουν, σύντομα θα υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις τόσο για το μέλλον της ομάδας, όσο και για τα όσα συνέβησαν-διαδραματίστηκαν στο… φιάσκο -όπως αποδείχθηκε- σχετικά με την σύσταση της ΠΑΕ.

Οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες για τον Ηρόδοτο, που θα πρέπει έως αύριο, 30/7 να καταβάλλει το ποσό των 7500 ευρώ για να δηλώσει συμμετοχή στην Super League 2 της νέας αγωνιστικής περιόδου, ενώ τα ποσά των 350.000 ευρώ (μετοχικό κεφάλαιο) και 150.000 ευρώ (εγγυητική) θα πρέπει να έχουν συγκεντρωθεί έως 31/8.

Πλέον όλα δείχνουν ότι ο Ηρόδοτος θα δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και αυτό αναμένεται να αποφασιστεί τις επόμενες ώρες…