LIVE ΟΦΗ

ΕΠΟΣ ΟΦΗ: Υπέταξε τη Χόφενχαϊμ και έγραψε ιστορία στο Παγκρήτιο!

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
ΕΠΟΣ ΟΦΗ: Υπέταξε τη Χόφενχαϊμ και έγραψε ιστορία στο Παγκρήτιο!
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Μία από τις μεγαλύτερες βραδιές της ευρωπαϊκής του ιστορίας έζησε ο ΟΦΗ, επικρατώντας με 2-0 της Χόφενχαϊμ στο Παγκρήτιο Στάδιο, στην πρεμιέρα της League Phase του UEFA Europa League.

Ο ΟΦΗ ήταν συγκλονιστικός, απόλυτα συγκεντρωμένος και με τεράστια ψυχικά αποθέματα, πανηγυρίζοντας μία ιστορική νίκη απέναντι σε ομάδα της Bundesliga, σε ένα Παγκρήτιο που έζησε ανεπανάληπτες στιγμές.

Οι «ασπρόμαυροι» μπήκαν με αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι, προσπάθησαν να κρατήσουν μπάλα και απείλησαν με τον Μπουχαλάκη, ο οποίος δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή, με τον Μπάουμαν να μπλοκάρει. Νωρίτερα, προσπάθεια του Αϊτόρ είχε σταματήσει στα σώματα.

Η Χόφενχαϊμ είχε την πρώτη της τελική με κεφαλιά του Λεμπερλί έπειτα από σέντρα του Κουφάλ, όμως ο ΟΦΗ ήταν αυτός που βρήκε το μεγάλο γκολ. Στο 30’, σε φάση που ξεκίνησε από βολέ του Χριστογεώργου, ο Κόντρο έβγαλε υπέροχη πάσα στα δεξιά και ο Αϊτόρ με τρομερό τελείωμα νίκησε τον Μπάουμαν, κάνοντας το 1-0 και βάζοντας φωτιά στο Παγκρήτιο.

Οι Γερμανοί προσπάθησαν να αντιδράσουν, είχαν στιγμές πίεσης και στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν δυνατά, με τον Χλόζεκ να απειλεί σε περισσότερες από μία περιπτώσεις. Ο Χριστογεώργος δήλωσε παρών σε σουτ του Τσέχου από το ύψος της περιοχής, ενώ λίγο αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής βρέθηκε σε θέση βολής, όμως δεν κατάφερε να βρει στόχο.

Ο ΟΦΗ, όμως, δεν λύγισε. Κράτησε τις γραμμές του, έβγαλε πάθος, είχε συγκέντρωση και προσπάθησε να χτυπήσει στις στιγμές του. Ο Νους με απίθανο σλάλομ κέρδισε φάουλ στο όριο της περιοχής, ενώ ο Χριστογεώργος χρειάστηκε ξανά να επέμβει σε δυνατό σουτ του Κοντέ έξω από την περιοχή, μπλοκάροντας με δεύτερη προσπάθεια.

Και στο 84’ ήρθε η στιγμή που σφράγισε το έπος. Ο Γκονθάλεθ εκτέλεσε κόρνερ, ο Κανελλόπουλος, λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι, πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0, μέσα σε αποθέωση.

Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τον ΟΦΗ να πανηγυρίζει μία ιστορική νίκη, μία ευρωπαϊκή βραδιά που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη όλων. Με Αϊτόρ και Κανελλόπουλο να σκοράρουν, τον Χριστογεώργο σταθερό κάτω από τα δοκάρια και όλη την ομάδα να καταθέτει ψυχή, ο ΟΦΗ ξεκίνησε με τον ιδανικό τρόπο το ταξίδι του στη League Phase του Europa League.

Συνθέσεις αγώνα Άνοιγμα αγώνα
Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΟΦΗ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα