Δευτέρα 2 Αυγούστου η «πρώτη» του Εργοτέλη!

Ο χρόνος μετράει…αντίστροφα για τον Εργοτέλη, καθώς τη Δευτέρα 2 Αυγούστου στις 18:30, ο Νίκος Μπαδήμας και οι ποδοσφαιριστές του θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν.

Νωρίτερα οι παίκτες θα υποβληθούν την Πέμπτη σε αιματολογικές εξετάσεις ενώ Παρασκευή και Σάββατο (30-31/07) θα πραγματοποιηθούν τα εργομετρικά τεστ, με τους παίκτες να έχουν χωριστεί σε δύο γκρουπ.

Όσο αναφορά τα μεταγραφικά αναμένεται εντός της εβδομάδας να υπάρξουν ανακοινώσεις καθώς ο Εργοτέλης βρίσκεται κοντά στην απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών, που όπως όλα δείχνουν θα αγωνίζονται με τα «κιτρινόμαυρα» την επόμενη σεζόν.

Το δελτίου τύπου της ΠΑΕ αναφέρει για την έναρξη της προετοιμασίας: «Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη προετοιμασίας της ομάδας μας, έχει ήδη ξεκινήσει με τους «κιτρινόμαυρους» να αφήνουν σιγά σιγά στην άκρη τις καλοκαιρινές διακοπές με φόντο την επιστροφή στο γήπεδο.

Η πρώτη προπόνηση έχει οριστεί για την ερχόμενη Δευτέρα (02/08), στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου, με τους ποδοσφαιριστές ωστόσο να περνούν λίγες ημέρες νωρίτερα τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

 Συγκεκριμένα οι παίκτες θα υποβληθούν την Πέμπτη σε αιματολογικές εξετάσεις ενώ Παρασκευή και Σάββατο (30-31/07) θα πραγματοποιηθούν τα εργομετρικά τεστ, με τους παίκτες να έχουν χωριστεί σε δύο γκρουπ.

Την Κυριακή (01/08), θα δοθεί ρεπό και την Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο θα δώσουν το παρών στο Παγκρήτιο για την έναρξη της φετινής προετοιμασίας ενόψει του πρωταθλήματος της SuperLeague 2.

Η πρώτη προπόνηση θα έχει ώρα έναρξης στις 18.30 και θα είναι ανοιχτή για τα ΜΜΕ».