Αποχαιρέτησε τον Ηρόδοτο ο Β. Σταυριανουδάκης!

Με ανάρτησή του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ο Βασίλης Σταυριανουδάκης αποχαιρέτησε τον Ηρόδοτο.

Ο ίδιος ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε κατά την παρουσία την παρουσία του στον Ηρόδοτο ενώ εξήγησε πως αποχωρεί για προσωπικούς λόγους.

Στην ανάρτησή του αναφέρει: «Με την αποχώρηση μου για προσωπικούς λόγους από την ομάδα του Ηροδότου θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα, την διοίκηση ,τους γενικούς αρχηγούς τους φροντιστές και γιατρούς-μασέρ ,τους ποδοσφαιριστές που ήταν πρωταγωνιστές… Θέλω ακόμα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου στο τεχνικό επιτελείο ,για την άψογη και επαγγελματική δουλειά που κάνανε ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τον συνεργάτη μου στην εκγύμναση των τερματοφυλάκων ,τον κύριο Λευτέρη Πουπάκη πρώτα για το ήθος του ,τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπο μου και για τις στιγμές που ζήσαμε μέσα στο γήπεδο αλλά και έξω απ αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο μου ,πρώην προπονητή και στρατιώτη του Ηροδότου Αντρέα Ξυδάκη που συνέβαλε και αυτός τα μέγιστα ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Ήταν μια εκπληκτική χρονιά με πρωτάθλημα Γ Εθνικής και άνοδο στη Super league 2 και είμαι περήφανος που έβαλα και εγώ το λιθαράκι μου σε όλο αυτό και που ζήσαμε όλοι μαζί αυτές τις στιγμές που αυτό πραγματικά σημαίνει τα κατακτήσαμε όλα! Εύχομαι στην ιστορική ομάδα του Ηροδότου καλή επιτυχία και να ριζώσει εκεί που τις αξίζει! Εις το επανιδείν!».